Ana sayfa Sosyal Medya Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosu, Özge Özpirinçci’yi bile mest etti!

Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosu, Özge Özpirinçci’yi bile mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmeye hazırlanan Özge Özpirinçci, yakın bir zaman içinde televizyon ekranına Sandık Kokusu isimli yeni dizi projesi ile gelecek.

Kızı Mercan’ı dünyaya getirmesinin ardından bir süre dinlenmeyi ve kızı ile ilgilenmeyi tercih eden Özge Özpirinçci, yeni sezonda yeniden televizyon ekranında olacak.

2008 yılından bu yana birçok projede başarılı roller canlandıran Özge Özpirinçci, izleyicilerin ekrana en çok dönmesini istediği isimlerden birisiydi.

Al Yazmalım, Aşk Yeniden, Kadın gibi unutulmaz dizilerde başrolde yer alan Özge Özpirinçci, birçok sinema filmiyle de hayranlarını mest etti.

Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosu, Özge Özpirinçci'yi bile mest etti! 8

Son dönemde İlk ve Son ile Yakamoz S-245 isimli dijital dizilerde yer almayı tercih eden Özge Özpirinçci, 2020 yılında final yapan Kadın dizisinden 3 yıl sonra yeniden televizyon dizilerine Sandık Kokusu ile dönüyor.

Sosyal medya hesabından yeni dizisiyle ilgili paylaşımda bulunan oyuncu, hikayenin kendisini projeye çektiğini ama şimdi de rol arkadaşlarından çok memnun olduğunu ve kendisini iyi hissettiğini duyurdu.

İşte Özge Özpirinçci’nin hayranlarını da memnun eden sözleri: “Sandık Kokusu’nu kabul ederken okuduğum senaryo en önemli şeydi benim için! Onu hayata geçirecek ekiple yaptığım her konuşma heyecanıma heyecan katarken bir taraftan da kendimi güvende hissettirdi. Ama kimse bana bu kadar harika oyuncu arkadaşlarım olacağını söylememişti.”

Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosu, Özge Özpirinçci'yi bile mest etti! 9

Show TV ekranında yayınlanacak olan Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosunun içinde Necip Memili ve Metin Akdülger de başrolde bulunuyor. Ayrıca Demet Akbağ gibi usta bir oyuncuya da teklif yapıldığı basına yansıdı.

Bir anne ile kızının hikayesi olarak öne çıkacak olan Sanduk Kokusu dizisinde Özge Özpirinçci’yi Karsu isimli karakterde izleyeceksiniz. Ekim ayının ortalarında çekimlerine başlanması beklenen yeni dizi, Mercan isimli kızını 2021 yılının Kasım ayında dünyaya getiren Özge Özpirinçci için çok farklı bir sınav olacak.

Doğum sahnesi ile başlayacak olan Sandık Kokusu dizisi, ünlü oyuncu açısından bir anne ile kızının hikayesi olması nedeniyle de özellikle tercih edilmişe benziyor.