Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum dizisi öyle bir ters köşe yaptı ki kimse tahmin edememişti!

Oğlum dizisi öyle bir ters köşe yaptı ki kimse tahmin edememişti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları Show TV’de ekrana gelen dizi Oğlum’un hikayesinde giderek ilginç bir durum alan gelişmeler izleyenleri de şaşırtıyor. Çarpıcı bir olayın konu edildiği dizinin yayınlanan son bölümünde, Kaan’ın katili ile ilgili bir ipucu, olayı bambaşka bir yere çevirdi!

9. bölümüyle ekrana gelen dizinin hikayesi de oyunculukları da izleyenler tarafından beğenilmekte. Başrollerinde Songül Öden, Feyyaz Duman, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Serhat Teoman ve Timur Acar’ın rol aldıkları dizi, korkunç bir olayın failinin arandığı hikayesiyle ilgi çekmekte.

13 yaşındaki oğulları Efe’nin bir başka küçük çocuğun ölümünden sorumlu tutulmasıyla büyük bir şok yaşayan aile ve çocuklarını kaybeden ailenin yaşadığı acılar ve olayların konu edildiği dizide Efe’nin annesi ile konuşması ve ardından babasının yaptığı bazı davranışlar, katilin adresini de değiştirdi!

Oğlum dizisi öyle bir ters köşe yaptı ki kimse tahmin edememişti! 8

Efe ile daha çok ilgilenmeye başlayan babasının, olayları anlatmaması için sürekli telkin etmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Dizinin bu hafta yayınlanan 9. bölümünün ardından ekrana gelen yeni bölüm ön izleme sahnesi ile diziyi izleyenleri şaşırtan bir gelişme ortaya çıktı!

Feyyaz Duman’ın hayat verdiği Tuğrul’u polislerin gözaltına almak için geldiği sahnede Sedat’ın sözleri çok şaşırttı! Tuğrul’u Kaan’ın cinayet şüphelisi olarak aradığı sözleri, “Kaan’ın katili Tuğrul mu?” sorusunu sordurmakta.

Büyük merak konusu olan bu sözlerin ardından, sır perdesinde de bambaşka bir kapının aralanacağı anlaşılıyor. 13 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizinin 10. bölümünden ilk fragman paylaşıldı:

9. bölümde Efe’yle konuşan Zeynep, oğlundan olay günü yaşananları kendisine anlatmasını istedi. Onu dinleyince masum olduğuna emin oldu. Efe de annesinden suçsuz olduğunu duyunca büyük bir sevinç yaşadı. Demet’in Kaan’a atla dediği için onun ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu anlaması da olayı başka bir boyuta taşıdı. Efe, annesiyle konuşmasından sonra katil olmadığını anlayıp rahatlarken, herkesin aradığı eldivenlerin de yerini söyledi.

Oğlum dizisi öyle bir ters köşe yaptı ki kimse tahmin edememişti! 9

Otopsi raporu sonrası Kaan’ın boğularak öldürüldüğü ve ağzındaki ipliğin de bir eldivene ait olabileceği ortaya çıktı. Siyah eldiven, cinayet delili olarak aranmaya başladı. Zeynep eldivenleri alıp polise teslim etmek için hemen harekete geçti ancak Tuğrul onlardan önce davrandı ve bulduğu eldivenleri yakarak yok etti. Seyirciyi şoke eden asıl gelişme ise final sahnesinde ekrana geldi. Kaan’ın ormanda karşılaştığı gizemli adamın Tuğrul olduğu ortaya çıktı. Bu anlar ise akıllara şu soruyu getirdi; “Kaan’ın katili Tuğrul mu?”

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.