Ana sayfa Foto Galeri Sarp yaşıyor mu? Tacizci mi? Kadın dizisi izleyicisinin kafası karıştı!

Sarp yaşıyor mu? Tacizci mi? Kadın dizisi izleyicisinin kafası karıştı!

tarafından sevda

Sarp yaşıyor mu? Tacizci mi? Kadın dizisi izleyicisinin kafası karıştı! 7

symaydin@haticemahmutbaysal tamam da mantığa uymayan birşeyler var bu şirin bahar 12 yaşındayken dünyaya gelmiş bahar şimdi en fazla 32-33 yaşında olsa şirin 20 lerinde oluyor baharın çocuklarının yaşını da hesaba katarsak Şirin’in sarpı Bahar’dan önce tanıması saçma değil i bence sarp ve bahar evliyken şirin ablasının peşine düşüp Bile isteye sarpla birşey yaşamış olabilir ayyy kafayı yiycem dizi için hesap yapıp teoriler kuruyorum ??

neqissa_mcok guzl muthis kara sevdadan sonra bir diziyi bukadar seveceyim aklima gelmezdi tesekkurler @kadindizifox

ebrulydesign@symaydin tanimiyor, olay farkli… Sarp kesin öldü, herkes onun merakinda beklemeyin sarpı. Suçsuz onu billin yeter ?

yildizk06@haticemahmutbaysal Şirinle Sarp nasıl bir ilişki olur. Bahar 12 yaşındayken doğmuş Şirin. Ablası 25 27 yaşındayken evlense Şirin o zaman 13 15 yaşında olur. Şimdi ablası 33 yaşında desek Şirin 21 yaşlarında ergen daha. Eğer sevgili rölü yazılırsa çok saçma olur. Bence Şirin ablasından annesinin intikamını almak için Sarpı tacizcilikle suçladı ve vapurdan düşüp ölmesine neden oldu gibi. Şirinle Sarpın tanışıklığı ama vapurdan öncesine denk geliyor. Nasıl tanıştılar aralarında ne var.