Ana sayfa Dizi Haberleri Sarpçılar, bu işe çok bozulacak! Kadın dizisi, en popüler çiftler araştırmasında şaşırttı!

Sarpçılar, bu işe çok bozulacak! Kadın dizisi, en popüler çiftler araştırmasında şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay

Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinde uzun süredir Sarpçılar ve Arifçiler olarak izleyiciler adeta ikiye bölündü!

Bahar’ın Sarp ile olmasını ve bunu doğru bulanlarla, Arif ile olmasını isteyenler arasında sosyal medyada kimi zaman tartışma noktasına gelecek yorumlar yapılmakta.

Arif’in, Bahar ve çocuklara kol kanat germesi, fedakarlıkları, hastalığı boyunca yanından hiç ayrılmaması, dizinin bazı izleyicilerini “Arif ve Bahar birlikte olmalı. Bahar’ı Arif hakediyor” noktasına getirmekte.

Sarp’ın bir anda ortaya çıkması ve başına gelenlerin öğrenilmesinden sonra ise Sarpçılar daha çok bastırmaya başladı.

Sarpçılar, bu işe çok bozulacak! Kadın dizisi, en popüler çiftler araştırmasında şaşırttı! 8

Çünkü genel olarak bakıldığında Sarp’ın yaşadıklarında bir sorumluluğu olmadığı, çevresindeki herkesin ona yalan söylediği, büyük acılar çektiği, hala Bahar’a aşık olduğu anlaşılıyor.

Ancak Arifçiler, yine de Sarp’ın zengin bir hayat sürmesi ve Pırıl’la evlenip çocuk yapmasından dolayı ona kızgın.

İşte tam da bu tartışmaların gölgesinde, bu hafta Somera’nın hazırladığı bir araştırmada ilginç bir sonuç ortaya çıktı.

Somera, sosyal medyada dizilerin çiftlerine gelen mesajları derledi ve en popüler çift olarak Bahar ve Arif ilk sıraya yerleşti.

Haftanın en popüler dizi çiftleri içinde ikinci sırada ise Ufak Tefek Cinayetler’in müzmin aşıkları Oya ve Serhan yer aldı.

Sıralamada 3. sırada ise Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha ve Demir çifti dikkat çekti. Züleyha, Yılmaz ile mecburi bir evlilik yapmış ve hala Yılmaz’a aşık olsa da onları bir çift olarak görmek isteyenler çoğunlukta gibi duruyor.

4. sırada ise TRT1 ekranlarında yayınlanan ve Alina Boz ile Alp Navruz’un hayat verdikleri Cenk ve Azra karakteri yer alıyor.

Listenin 5. sırasına bakıldığında yine Kadın dizisi görülüyor. Ancak bu kez çift olarak Bahar ve Sarp yer alıyor son sırada.

Kadın dizisinin izleyicileri anlaşılan fena halde bir kafa karışıklığı yaşıyor bu konuda. Fakat büyük çoğunluğun da Arif’ten yana olduğu anlaşılmakta.

İşte o liste:

Sarpçılar, bu işe çok bozulacak! Kadın dizisi, en popüler çiftler araştırmasında şaşırttı! 9