Ana sayfa Dizi İzle Savaşçı 51. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Savaşçı 51. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Limon Film ve Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği Savaşçı dizisi Fox TV ekranlarında 3. sezonunda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin başrollerini paylaştığı dizi, etkileyici bir asker dizisi. Reytingleriyle başarısını kanıtlayan Savaşçı dizisinin 51. bölümü 21 Ekim’de izleyici ile buluşacak. Kağan Bozok’un teröristler için yaptığı oyun da ortaya çıkacak..

Videodan 51. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

51. yeni bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Albay Kopuz şüphelerinde haklı çıkmış, gittiği dağ kulübesinde General Kutalmış’ı karşısında bulmuştur. Kağan Bozok hakkında tüm gerçekleri öğrenen Kopuz Albay, General’in açıklamalarını sorgular ve askerlik hayatıyla ilgili önemli bir kararın eşiğine gelir. Ancak General’in beklenmedik hamlesi Albay Kopuz’un her şeyi anlamasını sağlayacaktır.

Bu arada Leyla ve Karon, Türk Dünyası Kurultayı’na yapacakları bombalı eylem için hazırlanırlar. Türk Dünyası’nda siyasi bir krizi hedefleyen Karon, bombalı eylemi Kağan’a yaptırmayı planlar. Eylemden son anda haberi olan Kağan ise, plan doğrultusunda bombayı patlatmak için harekete geçerken, yakaladığı bir fırsatla, olayların seyrini değiştirecektir.

SAVAŞÇI, Ellibirinci Bölümüyle, 21 Ekim Pazar akşamı 20:00’de FOX TV’de!