Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 52. yeni bölümünde Yörük Haydar’a kurulan şeytani plan!

Savaşçı 52. yeni bölümünde Yörük Haydar’a kurulan şeytani plan!

tarafından ker_def

Limon Film ve Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği Savaşçı dizisi Fox TV ekranlarında 3. sezonunda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin başrollerini paylaştığı dizi, etkileyici bir asker dizisi. Reytingleriyle başarısını kanıtlayan Savaşçı dizisinin 52. bölümü 4 Kasım Pazar günü izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 52. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni bölümde yine hareketli sahneler var. Videodan izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI’da gerilim dorukta! İşte 52. bölümde yaşananların detayı:

Kağan’ın içinde olduğu bombalı aracın infilak etmesiyle, Çiğdem ve Bahtiyar büyük bir şok yaşarlar. Kağan’ın akibetini öğrenmek için endişeyle patlayan aracın yanına koşarken, Leyla ve adamları da bölgeden uzaklaşmak için harekete geçmişlerdir. Ancak Leyla’nın son anda eline bir koz geçirdiğini sanması, hayatının en büyük hatası olacaktır.

Bu arada Türk Dünyası Kurultayı başarıyla tamamlanmıştır. Albay Kopuz ise Karon’un kampında bombardıman altında kalan Seyfi’ye ulaşmaya çalışır. Gelen bir istihbaratı değerlendiren Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır. Ancak operasyonda her şey yolunda gitse de Yörük Haydar’a kurulan şeytani plan, olayları içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.