Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 77. bölüm fragmanı izle; Kağan Bozok için her şey bitti!

Savaşçı 77. bölüm fragmanı izle; Kağan Bozok için her şey bitti!

tarafından ker_def

Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Bahadır Vatanoğlu, Müjde Uzman ve Gaye Turgut Evin’in kadrosunda yer aldığı Savaşçı dizisinin 4.sezonu 13 Ekim Pazar günü Fox TV ekranında başlayacak.

Dizinin Eskişehir’de devam eden çekimlerinde ekip yeniden bir araya geldi. Keyifli ve yoğun bir çekim programı devam ediyor. 77. bölüm 1.fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Kağan Bozok’un “Bitti artık, ben yokum” sözleri sonrasında Haydar Bozkurt ile yolları ayrılıyor…

Savaşçı dizisinin 77.yeni bölümünde ekibin arasında fikir ayrılıkları var. Peki bunlar nasıl giderilecek? Pazar günü ekran başına geçecek olan izleyiciler farklı bir tablo ile karşılaşacak.

Savaşçı 76. bölüm 3. sezon finalinde neler olmuştu?

Astsubay Bayram Bayat yere döşenmiş olan bombayı fark etse de, Velid’in butona basmasıyla bombalar infilak eder. Her şeye şahit olan Kağan ve Yörük Haydar arkadaşlarının akıbetini öğrenmek için acele ederler. Ancak çatışma seslerinin duyulduğu köydeki teröristleri de durdurmak zorundadırlar. Karargahta ise Kılıç Timi’yle irtibat kurulamadığı için endişeli bekleyiş sürerken, Üsteğmen Funda’nın bir ayrıntıyı göz ardı etmemesi olayların seyrini değiştirecektir.

Melik’i ortadan kaldırmaya kararlı olan Yüzbaşı Kağan Bozok ve Yüzbaşı Haydar Bozkurt beklenmedik bir şekilde ele geçirdikleri bir bilgiyi değerlendirirler ve hemen harekete geçerler. Ancak Türk Askeri’nin peşine düştüğünü anlayan Melik, kurtulmak için hamlesini yapar. Fakat işler beklediği gibi gitmez. Kağan ve Haydar Yüzbaşı’yı karşısında gören Melik çılgına dönse de, onun için artık yolun sonudur.

SAVAŞÇI GENEL HİKAYE

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.
Çünkü onlar için “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”