Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 83. bölüm 2. fragmanı; Bombalar can yakıyor, Kılıç Timi affetmiyor!

Savaşçı 83. bölüm 2. fragmanı; Bombalar can yakıyor, Kılıç Timi affetmiyor!

tarafından ker_def

Dizinin 83. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Savaşçı 83. bölümde neler yaşanacak? Savaşçı’da olayların arkası kesilmiyor! Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin,Müjde Uzman’ın başrollerinde yer aldığı Savaşçı dizisinin yeni bölümünden yeni görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Kılıç Timi yine bir kahramanlık hikayesi yazacak. Ancak teröristlerde boş durmuyor ve bombalı tuzakları ile can yakıyor… Kılıç Timi, gücünü sergileyip tüm teröristlerin karşısına dikiliyor.

Savaşçı 83. bölüm 2. fragmanı:

Markus Albay’ı görüntülü arayarak, piyano eşliğinde söylediği şarkıyla, bombalı eylemi ima ederken, sınırdaki Türk Askeri Üssü’ne hızla yaklaşan bomba yüklü araçlar, askerler tarafından durdurulmaya çalışılır.

Karargah ise üsse yapılan saldırı haberiyle alarma geçer. Kopuz Albay, Kılıç Timi ve Turan Timi’yle birlikte hemen saldırının yapıldığı üsse intikal ederken, Markus’un neden bu üsse saldırdığını çözmeye çalışır.

Markus ise göstermelik yaptığı bu saldırının ardından, zaman kaybetmeden Velid’le birlikte sinsi planını devreye sokar.

Ancak Kopuz Albay’ın fark ettiği bir ayrıntı, Markus’un asıl amacını gözler önüne sererken, yapılan müdahale, olabilecek büyük bir felaketin önlenmesini sağlayacaktır…

Savaşçı yeni bölümüyle 24 Kasım Pazar 20.00’de FOX’ta!