Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 83. bölüm fragmanındaki bomba birçok kişinin yüreğinde patlayacak!

Savaşçı 83. bölüm fragmanındaki bomba birçok kişinin yüreğinde patlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Savaşçı dizisi Fox TV ekranında adeta Pazar akşamlarını parselledi.Dizinin 4. sezonunda da çok izlenmesinin sırrı, aslında ekranda görmeyi çok istediğimiz kahramanlık hikayeleri…

Bu durumu Söz dizisinde de yaşamıştı izleyici… Kahramanlık hikayelerine olan özlemi gideren Söz bitti, şimdi sırada 4. sezonuyla ekranda yer almayı hak eden Savaşçı dizisi bu misyonun tek temsilcisi.

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Müjde Uzman gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Savaşçı, Eskişehir’de zorlu şartlarda çekiliyor.

Kış günlerinin de gelmiş olması ekibi arazide bir hayli zorluyor. Ancak bu özveri sonucunda da ortaya Pazar akşamları birincilik elde ede bir yapım olarak gurur yaşıyor.

Savaşçı dizisi 4. sezona Kıbrıs teması ile giriş yaptı. İlk Kıbrıs şehitimiz Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ve 36. yılı kutlanan KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anıldığı bölümler bir hayli ses getirdi. Önceki hafta Anıtkabir’deki Ulu Önder Atatürk’ü ebediyete intikalinin 81. yılındaki özel anma sahneleri de çok duygusaldı.

O BOMBA YÜREKLERDE PATLAYACAK!

Savaşçı 83. bölüm fragmanındaki bomba birçok kişinin yüreğinde patlayacak! 7

83. bölüm 24 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak. Teröristler yine askerleri bombalı tuzak ile hedef alıyor. Örneğini gerçek hayatta yaşadığımız acı veren sahnelerden sonra Kılıç Timi’nin Markus’un ensesinde olduğu o anlardan ilk görüntüleri 83. bölüm fragmanında bulabilirsiniz.

Aslında dizideki bu bomba, ülkemizde yaşanan terör saldırıları ile canı yanan vatandaşlarımızın da tam yüreklerinin ortasında patlayacak.

İşte Savaşçı 83. bölüm fragmanı: