Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu!

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu!

tarafından ker_def

Yayınlandığı 4 sezon boyunca beğeniyle izlenen “Savaşçı”, yeni sezonuyla çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Limon Yapım tarafından bir süredir dizideki gelişmeler sosyal medyadan duyuruluyordu. Ancak hangi kanalda yayınlanacağı konusu net değildi. Bugün Fox TV’den yapılan duyuruda Savaşçı dizisinin yakında izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.

Fox TV’de 6 Ocak Çarşamba akşamı Zümrüdüanka dizisi final yapacak. Acaba Zümrüdüanka’nın yerine Savaşçı dizisi mi başlayacak? Bu soru da sorulmaya başlandı. Peki dizideki son gelişmeler neler? Fox TV’den yapılan duyuruda oyuncu kadrosu hakkında da detaylar paylaşıldı. Tek eksik ise dizinin ne zaman başlayacağının henüz belli olmaması…

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın oturduğu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı”nın yeni sezon çekimleri önümüzdeki hafta itibarıyla Eskişehir’de başlıyor, Kılıç Timi geri dönüyor.

Başrollerini Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin paylaştığı dizinin kadrosuna; Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak ve Ediz Hun gibi birbirinden başarılı isimler katıldı.

Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör ve Alp Öyken ile Zerrin Sümer’in de kadrosunda bulunduğu dizi için geri sayım son hız devam ediyor.

Tüm zorluklara rağmen kendilerini adadıkları vatan için her şeyi feda etmeye hazır bordo bereli kahramanlar, Kılıç Timi’ne yeni katılan askerlerle yeni operasyonlar için görev başında!

İşte Savaşçı dizisinin yenilenen 5. sezonunda rol alacan ünlü isimler:

MURAT SEREZLİ

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu! 15

SARP LEVENDOĞLU

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu! 16

TAMER KARADAĞLI

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu! 17

EDİZ HUN

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu! 18

EKİN MERT DAYMAZ

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu! 19

ERKAN MERİÇ

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu! 20

ANIL TETİK

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu! 21

SERKAN KURU

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu! 22

ALİ TARIK FINDIK

Savaşçı dizisi bomba gibi geri dönüyor! Kanal bilmecesi de son buldu! 23