Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinde herkesin içini ısıtan o kişi, bir hayale mi kurban edilecek?

Kırmızı Oda dizisinde herkesin içini ısıtan o kişi, bir hayale mi kurban edilecek?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, her hafta yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başından beri ilgi çeken bazı karakterler var ki sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Meliha ile başlayan ve herkesi dehşete düşüren hayat hikayelerinden birisi de Alya karakteri olmuştu. Selvi’nin hikayesi ile birlikte Boncuk’u da izlemeye başladık.

Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk, herkesin çok sevdiği bir karakter oldu. Gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan Boncuk’un hayatıyla ilgili detaylar ortaya çıktıkça, geçmişinde yaşadığı travmalar sonucunda ne noktaya geldiği de görülüyor.

Babasının evlerine getirdiği metresi ile yaptığı aleme kendilerini de alet etmesi, annesi ve ablası ile birlikte kendilerine şiddet uygulaması, baskı yaparak zorla kendilerine hizmet ettirmesi, Boncuk’un hayatında büyük iz bırakan bir olaydı.

Her yeni bölümde Boncuk’un hikayesinden kesitler izliyoruz. Onun aynı zamanda Hollanda’daki hayatı da son derece yalnız ve bir süre sonra travmalarını tetikleyen bir noktaya getiriyor Boncuk’u. Kocası Sadık tarafından ilgisiz, sevgisiz bırakılan Boncuk, 3 tane ermiş görmeye başlıyor.

Kırmızı Oda dizisinde herkesin içini ısıtan o kişi, bir hayale mi kurban edilecek? 25

Onlardan icazet alarak hareket etmeye başlayan Boncuk’un hayalinde yarattığı bir başka kişi var ki iki bölümdür izleyicinin içini ısıtan bir kişi oldu. Boncuk’un Hollanda’daki tek arkadaşı Can. Aslında onu markete gidip gelirken parkta görüyor.

Önceleri tedirgin olsa da bu iyi niyetli adam, onunla arkadaşlık kuruyor. Boncuk’un görmek için can attığı birine dönüşüyor sonrasında. Türkiye’ye gelirken de vedalaştıkları sahnede Can da Boncuk da ağlayınca, izleyenlerin de içini acıtan bir sahneye dönüştü bu sahne.

Ancak Can’ın bir anda Türkiye’de üstelik Boncuk’un ablasının evinin önünde ortaya çıkması kafaları karıştıran bir gelişme oldu! Boncuk camdan bakarken Can’ı görüp şaşkına döndü, tabii izleyici de! Bu sahne ile birlikte izleyici de “Acaba Can da ermişler gibi Boncuk’un hayalindeki bir kişi mi?” sorusun sormaya başladı.

Kırmızı Oda dizisinde herkesin içini ısıtan o kişi, bir hayale mi kurban edilecek? 26

Bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümde bu sorunun yanıtını almayı umuyor izleyici ama yine de Can’ı bir hayale kurban edilmesini istemiyor! Kendisini daha iyi bir adama vereceklerini söyleyip ermişlerin kendisini almaya geleceğini anlatıp duran Boncuk’un aslında ‘hayalindeki eş adayı Can mı’ diye düşünüyor şimdi izleyici!

OGM Pictures imzalı dizinin bu hafta 19. bölümü ekrana gelecek. Bakalım bu soru yanıtını bulacak mı?

İşte 18. bölümde Can ve Boncuk’un sahnelerinden birisi…