Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka bitti, bakın Ceren Yılmaz ilk hangi mesajı verdi!

Zümrüdüanka bitti, bakın Ceren Yılmaz ilk hangi mesajı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle ilk olarak 25 Ocak 2020 tarihinde buluşan Zümrüdüanka dizisi, tam 1 yıllık bir serüven oldu. Çekimleri Kapadokya’da yapılan dizinin ekibi final bölümü hazırlıklarını da bitirmişti. Yılbaşı öncesinde dağılan setten geriye dostluklar ve güzel anılarla dolu günler kaldı… Dizinin gündemden çıkması ise 6 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 26. final bölümü ile gerçekleşecek.

Son 2-3 haftadır reytinglerin iyice düşmesi nedeniyle, zaten izleyiciler de final için o kadar da heyecanlı değil. Finalde Zümrüt ve Serhat’ın bebeklerinin olacağı ve böylelikle mutlu bir final yapılacağı da gelen görüntülerden anlaşılmıştı.

Zümrüdüanka sayesinde ismini duyurmayı başaran Ceren Yılmaz, Zümrüt karakteri ile büyük deneyimler dolu bir dönemi geride bıraktı. İlk olarak sosyal medyada kendisine yöneltilen ağır tepkiler ile diziye başlayan, sonrasında bu tepkilerin sevgiye dönüşmesi ile moral bulan Ceren Yılmaz, oyunculuğunu gösterdiği ve yeteneğini kanıtladığı bir işe veda etmiş oldu.

Ünlü oyuncu Zümrüdüanka dizisinde çekimlerin tamamlanmasından sonra ilk paylaşımını bugün yaptı. Oyuncu, evinde rahat bir şekilde görülüyor. Dinlenme dönemine başlayan Ceren Yılmaz’ın mutlu olduğu ve 2021 yılından da umutlu olduğu yüzüne ve sözlerine yansımış durumda.

Yeni yıl mesajı da veren oyuncu, “Gülümsememin bile olgunlaştığı bir yılı geride bıraktıktan sonra teşekkür ederim, 2020” diye yazdı. Hayranları ünlü oyuncu için geçen yılın çok iyi geçtiği düşüncesinde ve başarılarının da devamını beklediklerini belirten yorumlarda bulundular.

Zümrüdüanka bitti, bakın Ceren Yılmaz ilk hangi mesajı verdi! 7