Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi Ekin Mert Daymaz’ın hayatına büyük bir yenilik getiriyor!

Savaşçı dizisi Ekin Mert Daymaz’ın hayatına büyük bir yenilik getiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, yakında Savaşçı dizisinin 5. sezonunun yeni oyuncusu olarak Fox TV ekranında yerini alacak. Youtube’da yayınlanan bir programa konuk olan oyuncu, geçen yıla kadar oyunculuğu bir meslek olarak görmediğini ve işi de aşkla yapmadığını söyledi. Ancak son 1 yıldır bu durumun değiştiğini anlatan Daymaz, artık işini seviyor ve dört elle sarılıyor.

Kendisi gibi birçok oyuncunun da tembellik yaptığını dile getiren Daymaz, “Ama gerçekten çabalayan ve çalışan zaten çok iyi yerlere geliyor. Çevremizde de örnekleri var. Sıyrılıyorlar aradan” diye konuştu.

Savaşçı dizisine başlayacağı hatırlatılan oyuncu, korkuları ve çekincileri olup olmadığı sorusu ile karşılaştı.Ekin Mert Daymaz, “Yeterli zaman olmazsa insan çekiniyor tabii. Bazen süreç çok hızlı gelişiyor. Bugün anlaşıp iki gün sonra sete girdiğin oluyor. Ama bu işten hiçbir korkum yok. Çünkü bu sektöre başladığımdan beri hayallerimin arasında hep bir asker rolünü canlandırmak vardı. O yüzden hiçbir çekincem yok” diye konuştu.

Limon Film imzalı Savaşçı, 5. sezona bambaşka ve bomba diye nitelendirilebilecek bir kadro ile başlayacak.Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli, geçtiğimiz sezonlardan tanınan isimler ve dizide yine çok etkili olacaklar. Ayrıca; Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Erkan Meriç gibi isimlerle kadro bir hayli güçlendirildi.

Ekin Mert Daymaz hayranları da yeni dizideki performansını merakla bekliyor. Oyuncu en son yaz aylarında atv’de yayınlanan Gençliğim Eyvah isimli dizide Ahmet Asmalı karakterine hayat vermişti.

1 sene modellik yaptıktan sonra oyunculuk dünyasına 2014 yılında Not Defteri isimli dizi ile atılan Daymaz, “Modelliğe başlamamın sebebi bu sektörün içinde bulunmaktı, İstanbul’a gelmekti. Biraz uzak yaşıyordum. Modellik benim için bir basamaktı. Bir sene modellik yaptım” diye konuştu.