Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Ender ve Şahika çok fena yakalanıyor!

Yasak Elma dizisinde Ender ve Şahika çok fena yakalanıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, yarın akşam (18 Ocak Pazartesi) yeni bölümüyle ekrana gelecek. Entrikaların, sürprizlerin bitmediği dizide, Yıldız’a karşı güçlerini birleştiren Şahika ve Ender, hiç beklemedikleri sürpriz karşısında kötü anlar yaşayacaklar! Yıldız’ın intikam almaya çalıştığı iki kadın, sosyeteye fena halde rezil olacak!

Her şeyin değiştiği bir dönem yaşayan Yasak Elma dizisinde, dengeler de yine hiç beklenmedik şekilde değişiyor. Yıldız ve Ender’in ittifakı bozulurken, asla bir araya gelmeyecekleri düşünülen Şahika ve Ender şimdi Yıldız’a karşı!

Her an her şeyin değiştiği dizide izleyici de artık yaşananlar için bir mantık aramıyor! Ancak yine de her bölümde izleyenleri şaşırtacak ve bir dizi komediye imza atacak gelişmelerin de arkası kesilmiyor!

Yeni bölümde Şahika ve Ender, Yıldız’ın tuzağına düşüyor! Bahçede top oynayan çocuklara saldıran ikili, bunun bir tuzak olduğunu anlamadan çocukları kovuyor, toplarını bıçakla kesiyor, terlikle kovalıyorlar.

İşte o anlarda Yıldız, yanına aldığı kadınlarla her şeyi kaydediyor! İzleyiciyi yine kahkahası bol bir sahne bekliyor!

Yasak Elma dizisinde Ender ve Şahika çok fena yakalanıyor! 10

Bazı izleyiciler bu intikamı biraz yavan, eksik, saçma bulsa da komik olacağı kesin! Yıldız’ın “Tahminimden çok daha iyi yakalandınız. Sosyete sizi konuşacak” diyerek Ender ve Şahika’yı tuzağına düşürdüğü sahneler bol kahkaha attıracak!

İşte dizinin 94. bölüm tanıtımı ve gelen yorumlardan bazıları:

Yasak Elma dizisinde Ender ve Şahika çok fena yakalanıyor! 11

Yasak Elma dizisinde Ender ve Şahika çok fena yakalanıyor! 12

Yasak Elma dizisinde Ender ve Şahika çok fena yakalanıyor! 13