Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi için kapı açıldı! Baraj dizisinin final haberi, müjdeli habere dönüşebilir!

Savaşçı dizisi için kapı açıldı! Baraj dizisinin final haberi, müjdeli habere dönüşebilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin asker kökenli dizisi Savaşçı ile ilgili uzun süredir yaşanan kafa karışıklığı son buluyor! Kanalın her günü bir dizisinin yayında olması, çekimleri yeniden başlayan Savaşçı dizisinin hala ekrana gelememesine neden oluyordu. Savaşçı’nın tanıtımları yayınlanıyor ve ‘yakında’ ibareleriyle gelişi duyuruluyordu ama yayınlanabileceği bir gün de yoktu.

Savaşçı dizisi, sezon başında yeni bölümlerinin çekimlerinin bir türlü başlamaması nedeniyle yeniden yayınlanmayacağı düşüncesini doğurdu. Berk Oktay, Gaye Turgut Evin gibi isimlerin de ayrılışı ile birlikte diziden ümitler de kesilmeye başladı.

Ancak yeni katılan isimlerle birlikte Savaşçı dizisinin kadrosu yeniden toparlandı ve Eskişehir’deki çekimler de başladı. 5 bölümü çekilen dizinin 2 aydır fragmanlarının dönmesine karşılık yayınlanacak bir gün bulamaması dikkatleri çekiyordu.

Fox TV, yeni aldığı bir kararla reytingleri bekleneni vermeyen Baraj dizisinin final yapacağını duyurdu. Sen Çal Kapımı, Kefaret ve Baraj dizileriyle ilgili böyle bir karar bekleniyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Sen Çal Kapımı dizisinin devamı yönündeki karar gündeme gelmişti.

Kefaret dizisiyle ilgili de final yönünde bir intiba edinilmemişti. Görünen o ki Fox TV, Baraj dizisini feda etti! Bu hafta 33. bölümü yayınlanan dizinin 39. bölümde veda edeceği ortaya çıktı.

Bu durumda aylardır ekrana gelmesi beklenen Savaşçı dizisinin de Baraj’ın yerine gelmesi sürpriz olmayacaktır!