Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yeni dizisi Kuş Uçuşu’na sürpriz bir isim daha katıldı!

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yeni dizisi Kuş Uçuşu’na sürpriz bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix için çekilecek olan Kuş Uçuşu isimli dizinin hazırlıkları sürüyor. Dizi, daha önce Siyah Beyaz Aşk isimli yapımda birlikte başrolde yer alan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol hayranlarını yeniden buluşturacak. Heyecanla beklenen diziyle ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor.

Ay Yapım’ın imza atacağı dizinin kadrosu şekillenmeye başladı. Kuş Uçuşu dizisine geçtiğimiz günlerde Miray Daner’in de katıldığı öğrenilmişti. Bir başka isimle ilgili yeni bir gelişme daha gündeme geldi.

Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yapacağı diziye katılan son isim İrem Sak oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre İrem Sak da Kuş Uçuşu’nun kadrosunda.

İrem Sak, ekranlara son olarak Show TV’nin Çukur dizisiyle gelmişti. Seren Erdenet isimli bir karaktere hayat veren İrem Sak, izleyiciye de ‘kötü kadın’ rolüyle güzel bir ters köşe yapmıştı.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un yeni dizisi Kuş Uçuşu'na sürpriz bir isim daha katıldı! 7

İbrahim Çelikkol’un bu hafta Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadığı Mehdi karakterinin ölmesiyle birlikte veda ettiği dizinin ardından yeni dizisi Kuş Uçuşu’nda Birce Akalay ile buluşması izleyici için de güzel bir sürpriz oldu.

En son Babil dizisinde İlay karakterini canlandıran Birce Akalay ile Çelikkol’un 2017’de yayınlanan Siyah Beyaz dizisinden sonra buluşması heyecanla bekleniyor.

Kuş Uçuşu dizisi televizyon kanalındaki iki farklı kuşağın çatışmasını anlatıyor.