Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinde Ediz Hun ile Tamer Karadağlı karizmalarıyla yakıyor!

Savaşçı dizisinde Ediz Hun ile Tamer Karadağlı karizmalarıyla yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Savaşçı dizisi 99 bölüm yayınlanan ve 5. sezona bambaşka bir kadro ille girecek olan bir yapım olarak öne çıkmaya başladı. Birkaç aydır yenilenme çalışmaları sürüyor ve yeni oyuncular da bir bir ortaya çıkıyor.

Berk Oktay, Gaye Turgut Evin gibi isimlerin ayrılmasının ardından kadroya yeni katılan isimler ile bambaşka bir Savaşçı dizisinin geldiğini söyleyebiliriz. Projenin bir süre sorunlar yaşaması izleyicileri umutsuzluğa sürüklemişti. Ancak Savaşçı hayranları mutlu eden gelişmeler peş peşe geldi…

Erkan Meriç, Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Ekin Mert Daymaz ve Anıl Tetik’in kadroda yer aldığının ortaya çıkması tüm dizi hayranlarını mutlu etti. Savaşçı bomba gibi bir ekip ile yeniden ekrana dönecek ve izleyiciler yine ekran başına geçecektir

Savaşçı dizisinde Ediz Hun ile Tamer Karadağlı karizmalarıyla yakıyor! 8

Tamer Karadağlı, instagram hesabından usta aktör Ediz Hun ile birlikte fotoğrafını yayınladı. Her iki isim de karizmalarıyla adeta yakıyordu.

Karadağlı, şöyle yazdı: “Karizma ne demekmiş Ediz Hun’u görünce anladım. Yaşayan efsane. Onunla aynı yapımda Baba-Oğul oynayacağım için hem çok mutlu hem de çok gururluyum…”

Savaşçı dizisinde Ediz Hun ile Tamer Karadağlı karizmalarıyla yakıyor! 9

Göktürk Albay karakterine hayat verecek olan Tamer Karadağlı gibi dizinin hayranları da bu ikilinin oluşturulmasından yana çok memnun. Savaşçı hayranları da yeni bölümleri heyecanla bekliyor. Dizinin Eskişehir’de çok yakında sete çıkması ve yakın bir zaman sonra da izleyicilerle yeniden buluşması bekleniyor.