Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde kimsenin beklemediği gerçekleşti!

Savaşçı dizisinde kimsenin beklemediği gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisi ilk 4 sezonu ile ekranda fırtına gibi esmişti. Ancak 5. sezon öncesi yaşanan sorunlar nedeniyle birçok oyuncu ayrıldı. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin gibi iki başrol oyuncusu da bu ayrılan isimler arasında yer almıştı. Savaşçı dizisinin akıbeti de belirsizleşmişti.

Bazı izleyiciler diziden umudun kesmişti ki, Limon Yapım bombaları bir bir patlattı. Dizinin kadrosu öyle etkili bir şekilde oluşturuldu ki, ilk 4 sezondan çok daha iyi bir kadronun buluştuğuna şahit olduk. Yani Savaşçı dizisi için kimsenin beklemediği gerçekleşti. İlk 4 sezonda bile bu kadar güçlü bir kadro yoktu…

Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli artık dizide daha çok ön planda yer alacaklar. Ayrıca yeni ünlü isimlerle birlikte dizi bambaşka bir çehreye kavuşacak. Yine Kılıç Timi’nin başarı hikayesini, kahramanlık görüntülerini ekranda bulacaksınız.

Savaşçı’nın yine Fox TV’de ekran yolculuğuna devam edeceği de duyuruldu. Yani, şimdi geriye sadece beklemek kaldı. Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak ve Ediz Hun gibi birbirinden başarılı isimler yeni yılda Savaşçı dizisine güç katacak. Dizinin tüm oyuncu kadrosu da netleşmiş durumda.

Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör ve Alp Öyken ile Zerrin Sümer’in de dizide rollerine devam edeceği duyuruldu.

Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın oturduğu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı”nın 5. sezon çekimleri de gelecek hafta Eskişehir’de başlıyor…