Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden Kıbrıs’a çok özel ziyaret ve duygusal sahneler!

Savaşçı dizisinden Kıbrıs’a çok özel ziyaret ve duygusal sahneler!

tarafından ker_def

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşun 36.yılının coşkusu Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Savaşçı dizisinde kutlanıyor… Geçtiğimiz hafta 81.bölümde Anıtkabir’den özel sahneler yayınlanan dizide Atatürk’ün vefatının 81. yılında önemli sahneler izleyicilerle buluşmuş ve duygusal anlar yaşanmıştı.

Savaşçı dizisinin 82. yeni bölümünde bu sefer KKTC için özel sahneler çekildi ve yine ekran başındaki izleyicileri duygusal sahneler bekliyor.

Pazar gününün en çok izlenen dizisi “Savaşçı” için, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 36. yıl dönümü anısına çok özel bir tanıtım yayınlandı. Videodan o anları izleyebilirsiniz:

Her yıl 15 Kasım günü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ilanı anısına kutlanan ulusal bayram için hazırlanan tanıtımda, Yüzbaşı Kağan Bozok ve Yüzbaşı Haydar Bozkurt’un, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde şehitlikleri, şehit pilot yüzbaşı Cengiz Topel için yapılan anıtı, Rauf Denktaş ve Fazıl Küçük anıt mezarlarını ziyaret ettiklerini görmek mümkün.

Rauf Denktaş’ın da sesiyle izleyicileri duygulandıran ve tüylerini diken diken eden tanıtım, şimdiden sosyal medyada ilgi odağı oldu.

“Savaşçı”, bu Pazar saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta ekrana gelecek.