Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin oyuncusuydu şimdi Arka Sokaklar ekibine dahil oldu!

Savaşçı dizisinin oyuncusuydu şimdi Arka Sokaklar ekibine dahil oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15 sezondur ekranda büyük bir başarı ile yoluna devam eden Arka Sokaklar dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Bir sezonu daha geride bırakmaya hazırlanan dizi, 2021-2022 sezonunda yine Kanal D’nin en önemli kozlarından birisi olacak.

Arka Sokaklar dizisinin ekibinde de dikkat çeken gelişmeler var. Koronavirüse yakalanan Yüsra Geyik’in canlandırdığı Zeliha karakterinin durumu son dönemde öne çıktı. Giray’ın tecavüzüne uğrayan Zeliha’nın ruh hallerini çok iyi yansıtan Yüsra Geyik, ekranda gözyaşı döktüren bir performans ortaya koydu. Zeliha’nın ölmek istemesi, babası Hüsnü Çoban’ın düştüğü durum hikayenin dram yönünü sergiliyor…

Dizide bir başka önemli gelişme daha var. Bir ünlü isim daha Arka Sokaklar dizisine katılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Alican Albayrak, artık Arka Sokaklar dizisinde yerini alacak.

Savaşçı dizisinin oyuncusuydu şimdi Arka Sokaklar ekibine dahil oldu! 7

Dizideki karakteri merak edilen oyuncuyu izleyiciler eski rollerinden iyi tanıyor. 2011 yılında Derin Sular isimli diziyle ekranlarda yer alan oyuncu, Kara Ekmek’te ise Ömer karakterine hayat verdi. Sonrasında ise Teğmen Murat olarak Savaşçı dizisinde 30 bölüm görev alan Alican Albayrak, son olarak 2019-2020 sezonunda Kuruluş Osman dizisinde Huan karakterine hayat vermişti.

Bir süredir dizilerde yer almayan oyuncu, artık Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda yerini alacak.