Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı ile parlayan Doğan Bayraktar yeni yılda yeni dizi deneyimi yaşayacak!

Savaşçı ile parlayan Doğan Bayraktar yeni yılda yeni dizi deneyimi yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında yapılan Best Model Of Turkey yarışmasına katılan ve oyuncu olarak da Savaşçı dizisi ile birlikte setlerde yer almaya başlayan Doğan Dayraktar, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Düzgün fiziğinin yanı sıra oyunculuk yeteneklerini de sergilemesi ile öne çıkan Doğan Bayraktar, 26 yaşında ve son dönemde üst üste önemli projelerde yer alma şansı yakaladı. Elde ettiği fırsatları da iyi değerlendiren oyuncu, sadece dış görünüşü ile değil, canlandırdığı karakterlere verdiği ruh ile de hayranların dikkatini çekti.

Doğan Bayraktar 4 sezon boyunca Savaşçı dizisinde Selçuk Yenilmez karakteri ile çok güçlü bir çıkışa imzasını attı. Hem dizinin çok sevilmesi hem de karakteri izleyicinin benimsemesinin avantajını yaşayan oyuncu, ardından Hercai dizisinde Aslan karakteri ile yer aldı ve iyi bir deneyim sahibi oldu.

Börü 2039 isimli BluTV dizisinde de izlediğimiz Doğan Bayraktar, şimdi ise yeni bir diziye hazırlanıyor. Avşar Film tarafından hazırlıkları süren Masum ve Güzel isimli projeden teklif alan oyuncu, güçlü hikayesi ile gelen bu yapımda başrolde yer aldı.

Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Aslı Sümen ve Erkan Meriç gibi genç isimlerin de kadrosunda yer aldığı diziye son olarak usta oyuncu Mine Tugay’ın da katıldığı ortaya çıktı.

Yetimhaneden çıkan iki genç kızın etkileyici hikayesinin izleyicilerle buluşacağı Masum ve Güzel güçlü bir dram projesi olacak. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı netleşmeyen proje için hazırlıklara başlayan Doğan Bayraktar için 2022 yılının da setlerde geçeceği anlaşılmış oldu. Oyuncu, 2017 yılından bu yana uzun süredir çalışıyor ve bu süreçte çok az dinlenme fırsatı elde etti.