Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan gönderilen Nesrin Cavadzade hem eleştirdi hem müjdeyi verdi!

Yasak Elma’dan gönderilen Nesrin Cavadzade hem eleştirdi hem müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, 4.sezonun finali öncesinde yönetmen ile yaşadığı problem sonrasında diziden gönderilmişti. Beşinci sezona hazırlanan dizide artık Şahika olmayacak. Nesrin Cavadzade’nin yeni dönemde bir yapımda yer alıp almayacağı da merakla bekleniyor.

Yasak Elma’da bir dönem yer alan Gökhan Alkan ile sette tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade, birlikteliklerinin devam ettiğini söyledi. Gökhan Alkan ile evleneceği yönündeki iddiaları da yanıtlayan oyuncu, nişanlandıklarını duyurdu.

Tebrikleri kabul eden Nesrin Cavadzade, doğum gününde sevgilisinden evlilik teklifi almıştı. Bu durumu, “Yazmışsınız siz kendi kendinize hikayeler uydurmuşsunuz. Biz de haberlerden okuyoruz” diyen oyuncu, basın mensuplarını da eleştirdi.

Yasak Elma'dan gönderilen Nesrin Cavadzade hem eleştirdi hem müjdeyi verdi! 7

“Evet, nişan, söz gerçekleşti” diye konuşan Nesrin Cavadzade, ilişkilerinin evliliğe doğru ilerlediğini kabul etti. Aile arasında bir nişan töreni yapıldığını ve sevdiği arkadaşlarının da olduğunu belirtti.

Gökhan Alkan, şu sıralarda Antakya’da bulunuyor. Kalp Yarası isimli atv dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, nişanlısı ile zaman zaman görüşebiliyor. Yoğun bir tempo yaşayan Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade aşkı şimdilik özlemin daha ağır bastığı bir dönemi yaşıyor.