Ana sayfa Sosyal Medya Aleyna Solaker’den bomba bikinili poz! Demet Özdemir ve Eda Ece yine çok şık!

Aleyna Solaker’den bomba bikinili poz! Demet Özdemir ve Eda Ece yine çok şık!

tarafından ker_def

televizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. Bu isimler arasında Eda Ece, Demet Özdemir ve Aleyna Solaker fotoğrafları ile takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Eda Ece, şimdilerde Yasak Elma dizisinin 4. sezon çekimlerinde yoğun bir tempoda çalışıyor. Yeniden setlere dönmenin verdiği mutluluğu her haliyle gösteren Eda Ece, güzelliğini sergilediği fotoğrafı ile beğenileri kazandı. Oyuncu, takipçilerinden ‘ne kadar da güzelsin’ şeklinde iltifatlar aldı.

Aleyna Solaker'den bomba bikinili poz! Demet Özdemir ve Eda Ece yine çok şık! 9

Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle dikkat çeken Demet Özdemir, çekimlerin henüz başlamadığı şu günleri dinlenerek değerlendiriyor. Ünlü oyuncu, sosyal medyadan zaman zaman moda sayfalarını andıran paylaşımlarıyla göz dolduruyor. Oyuncu, stilini ve güzelliğini sergileyen fotoğrafı ile 500 binin üzerinde beğeni topladı.

Aleyna Solaker'den bomba bikinili poz! Demet Özdemir ve Eda Ece yine çok şık! 10

Ünlü oyuncu Aleyna Solaker, Kırgın Çiçekler dizisiyle büyük bir çıkış sergiledi. Oyuncu en son Hizmetçiler isimli Kanal D dizisinde yer aldı. Ancak bu dizi pandemi nedeniyle sadece 3 bölüm yayınlanabildi ve ekrandan silindi. Aleyna Solaker, yeni projeleri değerlendiriyor. Hayranları ise yeniden ekrana dönmesini istiyor.

Şimdilerde tatil günlerini sürdüren oyuncu, bikinili fotoğrafıyla büyük beğeni topladı. Güzelliğini sergileyen oyuncuya ‘ateş gibisin’ diye yorumlar yapıldı.

Aleyna Solaker'den bomba bikinili poz! Demet Özdemir ve Eda Ece yine çok şık! 11