Ana sayfa Dizi Haberleri Eylül ayının sonunda başladı, 3 ayda 2022 yılının en çok izlenen dizisi oldu! Bakın hangi dizi?

Eylül ayının sonunda başladı, 3 ayda 2022 yılının en çok izlenen dizisi oldu! Bakın hangi dizi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2022 yılında ekrana onlarca dizi geldi. Pek çoğu iddialı başladı, erken veda etti. Kimi diziler bir önceki sezondan geldi ya da bir kaç sezondur ekranda olan ve çok izlenen yapımlar. 2022 yılı Ocak ayından başlayarak Aralık sonuna kadar devam eden bir yıllık süreçte en yüksek reytingleri toplayarak ilk sıraya yerleşen dizi belli oldu!

Aralarında bir kaç sezondur devam eden diziler olmasına ya da bir önceki sezondan yine iddialı reytinglerle gelen diziler olmasına karşılık, 2022’nin son aylarında ekrana gelmeye başlayan bir dizi var ki diğer dizilerin reytinglerini katladı!

Aslında dikkatli izleyiciler bu diziyi tahmin etmekte zorlanmayacaktır! Zira, son yıllarda en son Sefirin Kızı dizisinin 12’li reyting puanlarını gördüğü bir dönemin ardından ilk kez bu puanı geçerek 15’li puanlara gelen dizi, uzun zamandır ‘sezonun en çok izlenen dizisi’ olarak gündeme geliyordu!

Eylül ayının sonunda başladı, 3 ayda 2022 yılının en çok izlenen dizisi oldu! Bakın hangi dizi? 9

TİAK verilerine göre Total ve ABC1 kategorilerinde, 2022 yılının en çok izlenen dizisi, Yalı Çapkını oldu! Dizi son yılların rekorlarını kırarak reytinglerde ulaşılması zor bir yere yükseldi! Sosyal medyada da aynı oranda dikkat çeken bir popülerlikle birlikte her hafta yeni bölümüyle merakla beklenen bir yapım olmayı başardı. Star TV’nin web sitesinden de bu başarı oranlarıyla paylaşıldı…

Eylül ayının sonunda başladı, 3 ayda 2022 yılının en çok izlenen dizisi oldu! Bakın hangi dizi? 10

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları, kadrosunda ayrıca Emre Altuğ, Şerif Sezer, Gözde Kansu, Gülçin Santırcıoğlu, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Buçe Buse Kahraman gibi başarılı isimlerin olduğu Yalı Çapkını, 2022’nin en çok izlenen dizisi olarak ekrana imzasını attı!

Eylül ayının sonunda başladı, 3 ayda 2022 yılının en çok izlenen dizisi oldu! Bakın hangi dizi? 11

OGM Pictures imzalı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden alıntıladığı kitabından uyarlanan Yalı Çapkını’nın ilk bölümü 23 Eylül akşamı yayınlanmıştı. Geçtiğimiz hafta 20. bölümü yayınlanan dizi, ilk bölümde gelen kimi eleştirel yorumlara karşılık, ikinci bölümüyle hiç beklenmeyen bir patlama yaşatmıştı. Daha sonra da giderek artan reyting puanlarıyla herkesi şaşırtan bir süreç yaşattı.