Ana sayfa Sosyal Medya Mina Derman, kendisine ağır eleştiri yapmaktan vazgeçti!

Mina Derman, kendisine ağır eleştiri yapmaktan vazgeçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Suna karakterini canlandıran Mina Derman, başarılı performansı ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Dizinin tecrübeli isimleri ile bir arada aynı sette bulunarak deneyimlerini de artırma fırsatı bulan Mina Derman, dizinin yayınlandığı salı akşamları çalışmadıkları için televizyonda kendisini izleyebildiğini söyledi.

Ekranda kendisini gördüğü zaman bazen “Bunu böyle yapabilirmişim” diyerek kendisini eleştirdiğini ifade eden Mina Derman, önceleri kendisine daha sert eleştirilerde bulunan bir tavrının bulunduğunu da anlattı.

Sektöre adım attığı ilk dönemde kendisine daha yoğun ve sert eleştiriler yaptığından bahseden oyuncu, “Onu biraz kırdım. Daha izlediğimi düşünmeden oynuyorum. O anlamda daha iyi olduğumu düşünüyorum” diye konuştu.

Dizide Suna karakterinin farklı duygular yaşaması ile Mina Derman da yeteneklerini sergileme ve izleyicilerin kalbine seslenme konusunda da önemli bir fırsat elde etti.

Mina Derman, kendisine ağır eleştiri yapmaktan vazgeçti! 6

Genç oyuncu, dizinin hikayesinde Şamil karakterini canlandıran Doruk Öztürk ile çok iyi anlaştıklarını da söyledi.

Oyuncu, “Doruk ile biz çok iyi anlaştık, herkes ile olduğu gibi. Doruk’u da çok seviyorum. Eğlenerek sahnelerimizi çekiyoruz. Güzel de yazıyorlar. Mutlu ve daha içinin enerjisinin dışına yansıyan bir karakter oluştu” diye konuştu.

Yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını ifade eden oyuncu, sette her şeyin yolunda olduğunu da ifade etti.