Ana sayfa Dizi Haberleri Şebnem Bozoklu, İyi Aile Babası dizisinde hayatında bir ilki tecrübe ediniyor!

Şebnem Bozoklu, İyi Aile Babası dizisinde hayatında bir ilki tecrübe ediniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında iyi başlamasına rağmen sonraki 2 bölümü düşük reytingler alan İyi Alie Babası dizisinin tam hazır olmadan yayına alındığı eleştirileri bir yana, izleyicinin güçlü komedi beklentisini tam olarak karşılayamadığı da gözleniyor.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosu çok iyi olmasına rağmen, repliklerinde ve hikayesinde bir sorun olduğu da gün gibi ortada… Bu kadrodan çok daha iyi sonuç bekleyen bir izleyici kitlesi var ve ilerleyen bölümlerde de dizide komediye yönelik daha güçlü çıkışlar bekleniyor.

İyi Aile Babası’nın Aslı’sı Şebnem Bozoklu, Set Ekstra programının konuğu oldu ve açıklamalarda bulundu. Oyuncu, Aslı karakterinin iş hayatı ve ailesi ile ilgili görevlerini birlikte sürdürmeye çalışan, kocası ile aşkı devam eden, hayata karşı meraklı bir anne olduğunu söyledi.

Evden çalışan ve 3 çocuğunun da sorumluluğunu sürdüren Aslı karakterinin kayınvalidesi ile komik anları da izleyicileri eğlendiren detaylardan. Bozoklu, gerçek hayatta ise eşinin annesi yani kayınvalidesi ile iyi anlaştıklarını söyledi.

Şebnem Bozoklu, İyi Aile Babası dizisinde hayatında bir ilki tecrübe ediniyor! 3

Ünlü oyuncu, “Severiz birbirimizi, kayınvalidemle iyi ve keyif bir ilişkimiz vardır. Bana hep destek, yanımda. O yüzden beni asılında çok bilmediğim bir dünya. Çekişmeli” dedi.

Dizideki gibi bir kayınvalidesi olması durumunda hayatının zor olacağını belirten Bozoklu, gülürek olayları savuşturmayı iyi bilen birisi olduğunu ve dizideki gibi bir kayınvalidesi olsa bile bunun da üstesinden gelebileceğini anlattı.

Şebnem ve Aslı arasındaki benzerliklerden ziyade ekranda bu karakterleri gören kadınların kendinden bir şey bulmasını arzu ettiğini belirten oyuncu, bunu sağladığı için de mutlu olduğunu vurguladı.

Canlandırdığı karakterlerin gerçek olmasının, samimi olmasının ve hayata benzemesi olduğunu anlatan Şebnem Bozoklu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim hep bir numaralı önceliğim bu oluyor, bir karakteri düşünürken, onu kurup oluşturmaya başlarken, kafamdaki tek şey insanlar izlediklerinde, annelerine, ablalarına benzesin, kendilerine benzesin, kızlarına, arkadaşlarına benzesin. Hedefim hep o oluyor.”