Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşı 19 dizisinin kadrosu yıkılıyor hem de Erkenci Kuş’un yapımcısından!

Yaşı 19 dizisinin kadrosu yıkılıyor hem de Erkenci Kuş’un yapımcısından!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda izleyicilerle ekranda buluşmaya hazırlanan dizilerden birisi de Yaşı 19… Gold Film imzalı olan bu diziyi önemli kılan ise hem yapımcısının kendisini ispatlayan bir firma olması hem de oyuncu kadrosunun çok önemli isimlerden oluşması…

Yeni sezonda Yaşı 19 dizisi çok konuşulacaktır. Daha önce Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizileri ile romantik komedi yapımlarına ağırlıklı olarak yönelen Gold Film, şimdi ise bir dram işi ile izleyicilerin karşısına çıkacak… Dizinin başrolünde yer alan isimlere bir yenisi daha eklendi.

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Rüçhan Çalışkur ve Mehmet Aslantuğ ile anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Yeni isim ise Selen Uçer oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu ile anlaşma yapıldığı ve kadrodaki tecrübeli isimlerin sayısı da artmış oldu.

Yaşı 19 dizisinin kadrosu yıkılıyor hem de Erkenci Kuş'un yapımcısından! 7

2005 yılından bu yana sektörde yer alan Selen Uçer, birçok farklı yapımda boy gösterdi. Hanımın Çiftliği dizisindeki Asuman, İffet’teki Gülin gibi karakterlerle dikkat çeken Selen Uçer, son dönemde ise Çukur dizisinde Ezgi, Koca Koca Yalanlar’da Nilgün ve Leke dizisinde de Serpil karakterlerine hayat vermişti.

Oyuncu son olarak ise bu sezon Menajerimi Ara isimli Star TV dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.