Ana sayfa Dizi Haberleri Şebnem Bozoklu’nun Gel Dese Aşk dizisi heyecanı!

Şebnem Bozoklu’nun Gel Dese Aşk dizisi heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in başrollerinde yer aldığı Gel Dese Aşk dizisinin okuma provaları yapılmış ardından da çekimlere başlanmıştı. Dizide başrolde yer alan oyuncular bir hayli heyecanlı olduklarını ifade ediyor.

Osman Sınav imzalı bir proje olması da dikkat çekici. Atv’de yayınlanacak olan dizisinin Sen Anlat Karadeniz gibi çok ses getirmesi de beklentiler arasında.

Şebnem Bozoklu instagram hesabından yeni dizisindeki yeni rolünün heyecanı içinde olduğunu belirten bir paylaşımda bulundu.

Bozoklu, “Yeni karakterim, yeni arkadaşım, ruhunu sevdiğim canım Yasemin. “Gel Dese Aşk” çok yakında ve teaser ilk defa bu akşam Atv’de” notu ile aşağıdaki fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Şebnem Bozoklu'nun Gel Dese Aşk dizisi heyecanı! 7

Gel Dese Aşk’ta yer alan diğer isimler şunlar: “Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Ayşe Defne Pirinçci.”

Görevleri ve istekleri arasında sıkışan, mutsuzluklarını, suskunluklarının arkasında büyüten insan hikayelerine yer verilecek olan Gel Dese Aşk dizisinde yönetmen koltuğuna Murat Onbul ve Aslı Kahraman oturuyor.

Dizi, yaralandıkları yerden yaralayan, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan,20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesini izleyicilerin karşısına çıkartacak.