Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şebnem Bozoklu’nun projesi için heyecanı görülmeye değer!

Şebnem Bozoklu’nun projesi için heyecanı görülmeye değer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Geçmişim tiyatro oyunu yeni sezonu ile izleyicilerle buluştu. 2.sezonunda ilk gösterimini 15 Ekim Salı günü yapan tiyatro oyununda Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu rol alırken, yönetmen koltuğunda Tuğrul Tülek oturuyor.

İskoç yazar D.C. Jackson’ın yazdığı anti romantik komedi tarzındaki “Aşk Geçmişim” oyunu, Fringe First başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde onlarca ödül alan bir yapım.

Bozoklu, bugün gösterim öncesinde instagram hesabından heyecanını paylaştı.

Ünlü oyuncu, “Bugün başlıyoruz, Aşk Geçmişim” notuyla aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Şebnem Bozoklu'nun projesi için heyecanı görülmeye değer! 7

Oyun Hakkında Bilgi:

“Nereden buluyorsunuz birini? Bu kadar insan birbirini nereden buluyor? Barlarda mı?Spor salonunda mı? Markette mi? Hadi be. Bu kadar insan birbirini nerede buluyor? Ben söyleyeyim size nerede.Mezun oluncaya kadar birini bulamadın mı? O zaman aynı şirkette çalıştığınbiriyle evleneceksin. O kadar basit. Hayvanları nasıl zorla çiftleştiriyorlar haberiniz var mı? Tek bir kafese koyuyorlar.”

Kurumsal bir şirkette yeni işe giren Tom’un aşk hayatı tam bir fiyaskodur. Aynı şirkette çalışan Amy’nin de ondan kalır yanı yoktur. İş çıkışı bir şeyler içmeye çıkarlar ve o gece yaşadıkları tek gecelik ilişki sonucunda ikisi de kendini istemediği fırtınalı bir ilişkinin içinde bulur. Eski ilişkilerinin hayaletlerinden kurtulmak, kendi yaralarını sarıp gerçek aşka ulaşmak onlar için hiç kolay olmasa da, bu iki yalnız kalp sonunda birbirleri için çarptığını fark edebilecek mi?