Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seçkin Özdemir ne iyi etti de Kuruluş Osman’a katıldı, şeytanın bacağını kırdı

Seçkin Özdemir ne iyi etti de Kuruluş Osman’a katıldı, şeytanın bacağını kırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde Flatyos karakterini Seçkin Özdemir canlandırıyor. Oyuncu, aslında birçok dizisi erken final yaptığı için şanssız isimler arasında anılıyordu. Ancak Kuruluş Osman, oyuncunun bu şanssızlığının son bulmasını sağlayan yapım oldu.

Seçkin Özdemir farklı bir imaj ve büyük de bir heyecan ile Flatyos karakterini canlandırıyor ve şeytanın bacağını da bu sefer kırdığı için çok mutlu… Youtube’da yayınlanan röportajında ünlü oyuncu, dizide yer almanın hem karakter hem de oyunculuk anlamında çok özel bir duygu olduğunu ifade etti.

“Çok güzel bir his, çok mutluyum içerisinde olduğum için” diye konuşan Özdemir, Bizans komutanını canlandırdığını hatırlattı ve her oyuncuya böyle bir rolün kolay kolay denk gelmeyeceğini söyledi. Kendisi için dizinin ayrı ve özel bir yerde olduğunu anlatan oyuncu, “Çok profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Ekibin tecrübesi benim de motivasyonumu hem artırdı hem de işe adaptasyonumu hızlandırdı” şeklinde konuştu.

Flatyos’un tahmin edilebilecek bir karakter olmadığını anlatan Seçkin Özdemir, bu komutan karakterini canlandırmadan önce tarihi incelediğini ve bu tür komutanların yaşadıkları döneme baktığını belirtti.

Oyuncu, “Bulunduğu pozisyon içerisinde nasıl bir atmosferde yer alıyor. Önce onu çözmeye çalıştım. Dünyayı çözmeye çalıştım. Bunun için Bizans’la ilgili dokümanlar okudum, kaynaklar araştırdım, belgeselleri izledim” dedi.

Roma İmparatorluğu dünyasının detaylarına hakim olduğunu anlatan Özdemir, Bizans tarafından dönen tüm mevzulara hakim olduğunu ve yabancılık çekmediğini anlattı. Flatyos karakteri için ekip ile konuştuklarını ve kendi yorumunu da kattığını anlatan oyuncu, çeşitli eğitimler de aldığını belirtti.

Karakteri canlandırmaktan keyif aldığını anlatan oyuncu, canlandırma sırasında kendisinden de karaktere bazı yorumlar kattığını sözlerine ekledi.

Seçkin Özdemir’in röportajını videodan izleyebilirsiniz.