Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım’ın genç yetenekleri Özge Yağız ve Tolga Mendi bir takipçinin sıra dışı isteğini yerine getirdi!

Sol Yanım’ın genç yetenekleri Özge Yağız ve Tolga Mendi bir takipçinin sıra dışı isteğini yerine getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden Sol Yanım, bir gençlik dizisi. Özge Yağız ve Tolga Mendi de başrolde yer alıyor. Birbirlerine iyi uyum sağlayan ikili, izleyicilerden de geçer not aldı. İkilinin sahneleri heyecanla bekleniyor. Selim ve Serra arasında başlayan aşk da büyük destek görüyor.

Sol Yanım dizisinde şimdilik görünen tek eksik reytingler. Bir türlü düzelmedi ama Star TV’nin yapıma destek vermeye devam etmesi çok güzel bir adım… Özge Yağız ve Tolga Mendi ikilisi Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu ve sosyal medyadan hayranlarının gönderdiği soruları yanıtladı.

Bu sorulardan birisi de oldukça sıra dışıydı. Ancak iki genç oyuncu da hayranının isteğini kırmadı. Soru şöyleydi: “DM kutunuzun istekler kısmından son mesajı bizim için okur musunuz?” Aslında iki ünlü ismin de özelini ilgilendiren ve hayranları ile arasındaki karşılıklı diyaloğu anlamaya çalışan bir soruydu…

Tolga Mendi de Özge Yağız da bu sıra dışı talebi olumlu yanıtladı ve Instagram hesaplarının DM’deki son istek mesajını okudu.

Mendi, “Biri şey yazmış, ‘biliyorum romanlarca bir aşk olmaz ama romanda bir sayfadan denk gelirsin aşkıma’ diye yazmış. Güzel yazmış” şeklinde mesajı okudu.

Özge Yağız ise hikayesine yanıt veren bir hayranının şu mesajı bıraktığını belirtti: “Hadi çabuk yeni bölümü çekin ya. Beklemek çok zor.”

Sol Yanım dizisinde ilerleyen bölümlerde ne olacağı da soruldu. Tolga Mendi, sadece bir bölüm önden ilerlediklerini ifade etti ve senaryoyu da çok öngöremediklerini söyledi. Her bölüm her an bir şeyler olabileceğini belirten Tolga Mendi, “Bilmiyorum açıkçası” diyerek kendisinin de gelecek bölümlerden pek haberinin olmadığını ifade etti.

Programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.