Ana sayfa Sosyal Medya Seda Akgül, fotoğrafına ‘olay dekolte’ diyenlere kalayı bastı!

Seda Akgül, fotoğrafına ‘olay dekolte’ diyenlere kalayı bastı!

tarafından ker_def

Ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medyadan yaptığı yorumlarla sık sık gündeme geliyor.

Akgül, geçtiğimiz günlerde gittiği bir mekandan fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Üzerinde beyaz gömlek olan Akgül’ün abartılı bir dekoltesi görünmemesine karşılık kimi haberlerde “olay yaratacak dekolte” şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Seda Akgül, bu yorumlara verdiği mesajla hem güldürdü hem de tepkisini koydu…

Akgül, fotoğrafı yeniden paylaşarak şu notu düştü:

Arkadaşlar ayıp olmıyor mu? Olay yaratacak dekolte dediğiniz, dekolte bile değil.. Kareye kazara girmiş beyefendi de şanssızlık eseri kadraj kurbanı olmuş…

Seda Akgül, fotoğrafına 'olay dekolte' diyenlere kalayı bastı! 7

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir.

Televizyon ekranlarında çeşitli sohbet programlarında yer alan Seda Akgül, sosyal medya paylaşımları, cesur sözleri ve aykırı çıkışları ile dikkat çekmektedir.