Ana sayfa Güncel Haberler Hande Kazanova’dan Çanakkale Zaferi paylaşımı

Hande Kazanova’dan Çanakkale Zaferi paylaşımı

tarafından ker_def

Tanınmış Astrolog Hande Kazanova’dan, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünde şehitlerimizi andı.

İşte Hande Kazanova Çanakkale Zaferi paylaşımı:

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun! Başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum… #18martçanakkalezaferi

Hande Kazanova'dan Çanakkale Zaferi paylaşımı 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.