Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Akgül sosyal medyadan isyan etti: Bir yorum muhatabına sorulur!

Seda Akgül sosyal medyadan isyan etti: Bir yorum muhatabına sorulur!

tarafından ker_def

Ünlü Sunucu Seda Akgül, geçtiğimiz hafta Kanal ‘de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın canlı yayın konuğu olan Bahar Candan’ın kendisiyle ilgili sözleri üzerine sert tepki vermişti.

Candan’ın Seda Akgül hakkında Instagram paylaşımlarını kast ederek bu hareketlerin o yaşta bir kadına yakışmadığını ve kendisini taklit ettiğini söylemiş, programın sunucuları da bu açıklamayı destekler şekilde konuşmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Seda Akgül, “Bir yorum muhattabına sorulur. Yıllarının gazetecilerine bunları öğretecek değilim” diyerek Müge ve Gülşen’e sitem etti.

Seda Akgül, hızını alamadı ve bir paylaşım daha yaptı. Yayınladığı videoya “Ben mi öğreteceğim bu yaştan sonra… Dişiyle , tırnağıyla 9 bin kişiden 40 kişiye seçilmiş, TRT gibi bir okulda hem eğitim görmüş, hem ekrana çıkmış ve maalesef sizden kaçmak zorunda kalmış, anneyim veya ailem üzülüyor edebiyatı yapmamış kadını, vasıfsızlarla bir tutan dostlarıma kırıldım …” notunu düştü.

İşte Seda Akgül’ün o videosu:

 

Seda Akgül sosyal medyadan isyan etti: Bir yorum muhatabına sorulur! 7

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir.

Televizyon ekranlarında çeşitli sohbet programlarında yer alan Seda Akgül, sosyal medya paylaşımları, cesur sözleri ve aykırı çıkışları ile dikkat çekmektedir.