Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Akgül’ün iguana ile imtihanı!

Seda Akgül’ün iguana ile imtihanı!

tarafından ker_def

Ünlü sunucu Seda Akgül, son günlerde yaptığı paylaşımlar ve sert çıkışlarla dikkatleri üzerine çekmekte.

Akgül, geçtiğimiz gün paylaştığı fotoğrafına gelen yorumlara kızmış ve şu sert paylaşımı yapmıştı: “Yukarıdan selfie çekince zayıf ama kısa çıkıyor. Tercih sizin! Örümcek beyinlilere örümcekli mesaj… Gariptir ki çoğu kadın! Siz kadınlıktan emekli olun, ben ölene kadar kendimi sevip beğeneceğim.”

Kendisine olumsuz yorumlar yazan kadın hemcinslerini sert şekilde eleştiren Seda Akgül, şu aralar Tayland’da tatil yapmakta.

Tatilinden zaman zaman paylaşımlar yapan Seda Akgül, iguana ile imtihanını da paylaştı.

İşte Seda Akgül’ün mesajı:

İguana’ cık öyle tatlıydı ki…. Resmen insanı kucaklıyor ?❤️?

Seda Akgül'ün iguana ile imtihanı! 7

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir.

Televizyon ekranlarında çeşitli sohbet programlarında yer alan Seda Akgül, sosyal medya paylaşımları, cesur sözleri ve aykırı çıkışları ile dikkat çekmektedir.