Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan’ın şehit ve mülteci olaylarından sonra sütü kesildi!

Seda Bakan’ın şehit ve mülteci olaylarından sonra sütü kesildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır Suriye’de devam eden iç savaşın nelere yol açtığını yıllardır izliyoruz. Suriye’den Türkiye’ye geçen göçmenlerin dramları yeniden başladı. Ege sahillerinde ve Edirne’de insanlıktan çıkan Avrupalı tavrını herkes ibretle izliyor.

Şehitlerimizin yürekleri yakmasının ardından ailelerinin içine düştükleri acı, herkesi çok derinden etkiliyor. Bu isimlerden birisi de Seda Bakan. “Ateş düştüğü yeri yakar” deniyor ama bu tam da doğru değil. Birçok insanı farklı şekilde etkiledi. Şehitlerimizin cenazelerinde ailelerinin yürek yakan ağıtları ve mülteci dramının geldiği son nokta Seda Bakan’ın tüm sinir sistemini bozdu.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, siyah bir görüntü ile aşağıdaki mesajı takipçilerinin dikkatine sundu.

Bu olaylardan sonra sütünün kesildiğini yazan Seda Bakan, kendine gelemediğini ve bu kabusun bir an önce bitmesi gerektiğini yazdı:

“Küçükken anneanneme geceleri ruhlardan hep korktuğumu söylerdim. Anneannem de bana;” korkma, duanı et yat kızım. Ruhlardan değil insanlardan kork” derdi. Anlamazdım neden öyle dediğini… Büyüdüm. Anladım ki farklıydı herkes. İyiler kadar kötü insanlarda vardı hem de ne kötüler… Hayalimizin, zihnimizin kabul etmeyeceği kadar kötüler… Son zamanlarda bu kötü insanların yaptığı olaylar, şehitlerimiz ve aileleri beni darma dağan etti.. Bebeğime 7/24 süt veren bi anneyim. Bu olaylardan sonra sütüm kesildi. Mesele benim hayatım değil ve belki benim sütüm geri gelir ama gidenleri kimse geri getiremez! Dağılan aileleri kimse geri toplayamaz… Ve son olarak az önce izlediğim mülteci kardeşlerimizin videoları beni yine mahvetti. Bi anne olarak kendi bebeğim kadar bebekleri o botlarda sırıl sıklam, aç sususuz gördükçe elim ayağım terliyor, kendime gelemiyorum. Bir an önce bitsin bu kabus…”