Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri On parmağında on marifet sözü Fırat Tanış’ı anlatmaya yetiyor!

On parmağında on marifet sözü Fırat Tanış’ı anlatmaya yetiyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Fırat Tanış, birbiri ardına projelerde yer alırken, canlandırdığı karakterler ile izleyicileri etkilemeyi sürdürüyor.

Karakterlere farklı bir ruh veren, aynı dönemde çok farklı rolleri canlandırmış olsa da bunlar arasında izleyicilerin hiçbir bağ kuramaması gibi bir yeteneği sergileyen Fırat Tanış, son dönemde Adım Farah dizisinde yeteneklerini sergiliyor.

Yurt dışında büyük ilgi gören Adım Farah dizisinde komiser Mehmet karakteri ile izlediğimiz oyuncu, yine ustalık eseri bir performans sergiliyor.

Netflix’te büyük beğeni toplayan Kulüp dizisinin yanı sıra Zeytin Ağacı projesinde de adından konuşturan ünlü oyuncu, ayrıca tiyatro çalışmalarını da sürdürüyor.

8 sezondur tiyatro sahnesinde müzikli oyun Gelin Tanış Olalım ile izleyicilerin karşısına çıkan Fırat Tanış, 500 bölümü geride bırakacak.

Hem dizi hem sinema filmleri hem de tiyatro ile sanatın her alanında varlığını sergileyen Fırat Tanış, hayranlarını da bir hayli etkilemeyi sürdürüyor.

Gelin Tanış Olalım oyununun 500. bölümünün heyecanını yaşayan Fırat Tanış’ı sahnede izleme fırsatını bulan izleyiciler, ne kadar güçlü bir karakter sunumu yaptığını da iyi biliyor.

Yaz aylarında “Aşk Sanatı” ve “Aşk Mevsimi” adlı iki sinema filminin ardından “Zeytin Ağacı” dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçen Fırat Tanış, Kulüp dizisinin ikinci sezonu ve Adım Farah dizisindeki başarılı performanslarıyla da adından sıklıkla bahsettirmeye devam ediyor.

Başarılı oyuncunun 8 sezondur kapalı gişe oynayan müzikal oyunu “Gelin Tanış Olalım” 500’üncü kez seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Prof. Dr. Semih Çelenk’ in yazıp yönettiği, Fırat Tanış’ın performansının olağanüstü olarak tanımlandığı “Gelin Tanış Olalım”da kendisine sahnede Cem Erdost İleri, Mehmet Taylan Ünal, Sitar Sertaç Şanlı ve Mesut Ulusan enstrümanlarıyla eşlik ediyor.

Hikayeye türkülerin eşlik ettiği “Gelin Tanış Olalım”ın yapımını Donkişot Tiyatro, yapımcılığını ise Tarık Güvenç üstleniyor.