Ana sayfa Kadın Haberleri Seda Sayan sokağa çıkma yasağı istedi, sosyal medyada gündem oldu!

Seda Sayan sokağa çıkma yasağı istedi, sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sanatçı Seda Sayan, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Bir süredir sosyal medya üzerinde sokağa çıkma yasağı getirilmesi ile ilgili kullanıcıların yaptıkları paylaşımlar vardı. Sayan da instagram hesabından bir mesaj paylaşarak buna destek oldu.

Bu paylaşımın ardından twitter ortamında Sayan, TT listesinde ilk sırada yer aldı. Instagram’da da binlerce beğeni ve çok sayıda yorum yapıldı.Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi konusunda toplumda genel bir kanı hakim olduğu da bu yorumlara yansıdı.

“Evde Kal corona virüs alacağınız tedbirlerden daha güçlü değil” diyerek moral de veren Sayan, şu sözleriyle devlet yetkililerine seslendi:

“İvedi olarak sokağa çıkma yasağı gelmeli. Faturalar, kira ödemeleri, elektrik, su, doğalgaz vb. tüm ödemeler dondurulmalı. Geliri olmayan insanların yaşamsal ihtiyaçları karşılanmalı. Şirketlerin, esnafın batmaması için gerekli destekler verilmeli.

Bu zor günlerde istiklal mücadelemizde olduğu gibi tartışmaları, kavgaları bi kenara bırakıp devlet, millet kolkola tek yumruk olup, tedbirlerimizi alıp bunun da üstesinden geleceğiz. Allah’ın izniyle…”

Seda Sayan sokağa çıkma yasağı istedi, sosyal medyada gündem oldu! 7