Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinden beklenen erteleme haberi geldi

Yeni Hayat dizisinden beklenen erteleme haberi geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Yeni Hayat, 26 Mart Perşembe günü ilk bölümü ile yayınlanacaktı.Kanal D’den duyurular yapıldı ve fragmanlar paylaşıldı. Ancak koronavirüs nedeniyle dizi setlerinde yaşanan sıkıntılar Yeni Hayat’ı da vurdu. Karga Seven Yapım imzalı olan Hekimoğlu dizisinin setinin ertelenmesi gelişmesinden sonra Yeni Hayat için de bir karar bekleniyordu.

İşte o karar geldi. Yeni Hayat dizisinin ertelendiğini Kanal D’nın twitter hesabından yaptığı “Yakında” ibareli fragmandan anlayabilirsiniz. Daha önce Yeni Hayat dizisi fragmanlarında 26 Mart Perşembe olarak açıklanan tarih geri çekilmiş oldu.

Yeni Hayat dizisinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Çekimlerinin de ertelendiği değerlendiriliyor.

Yapımcılığını Karga Seven Yapım’ın, yönetmenliğini Cem Özduru ve Başak Sosyal’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın kaleme aldığı, dizinin kadrosunda; Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nisa Sofiya Aksongur, Nilperi Şahinkaya, Begüm Akkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nebil Sayın, Aziz Caner İnan, Tayanç Ayaydın, Devrim Nas, Furkan Kalabalık, Seher Terzi, Ayşe Tunaboylu ve Övül Özbay gibi isimler yer alıyor.