Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Sayan’ın programında Hale Soygazi ile ilgili iddialardan sonra ilginç gelişme!

Seda Sayan’ın programında Hale Soygazi ile ilgili iddialardan sonra ilginç gelişme!

tarafından zk zk

Flaş iddia! Onur Akay Hale Soygazi hakkında ne biliyor? Seda Sayan’ın programındaki şok iddia ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Onur Akay’ın açıklamaları, Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programında gündeme getirildi.

Hale Soygazi hakkındaki iddialara ünlü isimlerde dahil oldu. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın programında Hale Soygazi’nin çocuğu olduğunu iddia eden Murat Şar ve Şar’a canlı yayında destek olan söz yazarı Mehmet Yüzüak, oldukça dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ederken, Ahmet Özhan’dan sonra, şimdide Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’dan ilginç bir açıklama geldi.

İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI!

Programın ilk günlerinde isim vermeden, “Murat Şar’ın annesini telefonla aradım” diyen Mehmet Yüzüak’ın telefonla aradığı kişinin Hale Soygazi olduğunu iddia eden ve “Hale Soygazi’nin Mehmet Yüzüak’ı mahkemeye vermeye hazırlandığını da duydum.” yazarak paylaşım yapan ünlü sanatçı Onur Akay’ın, bu iddiaları doğru çıkmıştı. Ayrıca Akay, kendisine bazı iddialarda bulunan bir kişinin olduğunu ifade ederek, “Mehmet Yüzüak haklı çıkacak gibi.” açıklamasında da bulunmuştu.

“KESİNLİKLE ANNESİ OLAMAZ”

Onur Akay’ın açıklamaları dün sabah Söylemezsem Olmaz programında yeniden gündeme getirilince, Instagram adresinden programın videosunu paylaşarak çok ilginç bir açıklama yapan Akay, sosyal medyada şaşkınlık yarattı. Akay, “Beyaz TV’nin magazin programı Söylemezsem Olmaz’da, benim Seda Sayan’ın programındaki konu ile ilgili yaptığım paylaşımı yayınlamışlar. Ancak, bana söylenen iddiaların doğru olduğuna artık inanmıyorum ve o paylaşımımı zaten silmiştim. Çok sağlam bir kaynaktan duyduklarım karşısında, Hale Soygazi kesinlikle Murat Şar’ın annesi olamaz.” notunu düştü.