Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma’nın reyting şifreleri!

Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma’nın reyting şifreleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamları dizi yarışı o kadar kızıştı ki, bu yarışta hangi dizi kazançlı çıktı hangisi daha geriledi buna bir bakmak lazım. Zalim İstanbul dizisini ve Vuslat’ı değerlendirme dışı bırakıyoruz. Zira iki yapım da 17 Şubat Pazartesi akşamı reytinglerde ilk 10 program arasına giremedi.

Çukur dizisinin uzun süren birinciliğinin 4 hafta önce Sefirin Kızı tarafından son verildiğini duyurmuştuk. Hala da bu statü devam ediyor.Artık pazartesi akşamlarının sürükleyici yapımının Sefirin Kızı olduğu belgelendi.

Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma'nın reyting şifreleri! 9

Peki ya Çukur? En son Nejat İşler’i de kadrosuna katan, hikayesini genişleten, aksiyonu artıran Çukur dizisi birinciliği yeniden elde etmek için elinden geleni yaptı. Ancak bunu başaramadı.

Çukur, günün en çok izlenen ikinci dizisiydi ama AB grubunda da bu pozisyonunu koruyamıyor. Geçtiğimiz hafta da olduğu gibi Yasak Elma 17 Şubat Pazartesi akşamı AB grubunu ikinci olarak bitirdi.

Yani Çukur dizisi için 2020 yılı kayıpların üst üste geldiği bir yıl oldu. Erkan Kolçak Köstendil, yaptığı itirafta dizinin 1 sezon devam edebileceğini tahmin ettiğini söylemişti. Çukur’un 3. sezon sürmesinin altında her yeni sezonda bambaşka oyuncularla yep yeni hikayeler ortaya koyması yatıyor. Ancak izleyicilerin artık yavaş yavaş diziden kopmaya başladığını da reytinglerinin ağır ağır düşmesi gösteriyor.

Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma'nın reyting şifreleri! 10

Yasak Elma ise 3.sezonunda öyle başarılı oldu ki, dizi adeta her yeni hafta daha da çok seviliyor. 4. sezonda devam etmesi kesinleşen dizide Yıldız ve Ender birlikteliğinin yarattığı sinerji yapımı AB grubunda en çok izlenen 2. dizi yapmayı başardı. Total ve ABC1 gruplarında pazartesinin en çok izlenen 3. dizisi olma unvanını sürdüren Yasak Elma, kemik izleyici kitlesini 4. sezonda da yanında bulacaktır.

Yasak Elma’nın reytingleri ise totalde 6.69, AB’de 6.71 ve ABC1’de de 7,13 olarak geldi.

İşte 17 Şubat Pazartesi günü en çok izlenen ilk 10 program listesi:

Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma'nın reyting şifreleri! 11