Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul, Hekimoğlu ve Afili Aşk için büyük adım atıldı!

Zalim İstanbul, Hekimoğlu ve Afili Aşk için büyük adım atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul, Hekimoğlu ve Afili Aşk dizilerinin yurt dışı piyasasına tanıtımları yapıldı. Kanal D,bu 3 yapımından büyük beklentiler içinde…

Türk dizilerinin müthiş bir ilgi ile izlendiği Latin Amerika ülkelerinin yanı sıra, İspanya’da da son dönemde büyük bir hakimiyet kazanıldı. İspanya’yı çevreleyen Türk dizileri, bu ülkede büyük ilgi ile izleniyor.

Latin Amerika pazarında iddialı projelerle yer alan Kanal D, şimdi de 3 yeni dizisini bu piyasada tanıtmaya başladı. Beklentiler ise çok büyük… Kanal D International Latin pazarı sorumlusu Mikaela Perez, Produ isimli Latin dizi piyasasının uzman sitesine konuştu.

Tatlı İntikam isimli dizinin yanı sıra şu sıralar ekranda izlediğimiz Zalim İstanbul, Hekimoğlu ve Afili Aşk için de Kanal D girişimlere başladı. Bu yapımların Latin piyasasında çok tutması bekleniyor.

Kanal D’nin klasikleri olarak bilinen Fatmagül’ün Suçu Ne ve Aşk-ı Memnu dizilerinin Latin ülkelerinde müthiş başarılar kazandığını hatırlatalım.