Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizi oyuncuları birbirlerinden kopamadı!

Sefirin Kızı dizi oyuncuları birbirlerinden kopamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında 2020 yılının sürprizi olarak ekranlara gelen Sefirin Kızı, başarılı bir sezon geçirdi. 17. bölümü ile birlikte sezonu tamamlayan dizinin oyuncuları, 2. sezon öncesinde tatil keyfi yapıyor.

Dizide Gediz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile Kavruk Ömer olarak izlediğimiz Edip Tepeli ve Müge’ye hayat veren Esra Kızıldoğan birlikte tatili sürdürüyor. Tepeli’nin eşi Ayşecan Tatari’nin de yer aldığı fotoğrafı instagram hesabından paylaşan Uraz Kaygılaroğlu, dikkatleri çekti.

Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu karakteri ile bilinen Ayşecan Tatari, uzun yıllar önce oyunculuk kariyerine nokta koymuştu. Edip Tepeli – Ayşecan Tatari çifti bebeklerini bekliyor. Ayeşcan Tatari, 6,5 aylık hamile…Çift 2017 yılında evlenmişti.

Dizide Müge olarak izlediğimiz Esra Kızıldoğan da ekipte yer aldı. Sefirin Kızı dizisinde Müge, Gediz ve Ömer karakterlerini canlandıran üç ünlü oyuncunun tatil keyfine arkadaşları Tuğçe Mori ve Canan Gönensin de eşlik etti.

Uraz Kaygılaroğlu, keyifli hallerini instagram hesabından aşağıdaki şekilde paylaştı:

B Blok, Mandarin ve Zonguldak

Sefirin Kızı dizi oyuncuları birbirlerinden kopamadı! 7