Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisi bomba gibi geliyor! Sefirin Kızı 2. fragmanı olay olay!

Sefirin Kızı dizisi bomba gibi geliyor! Sefirin Kızı 2. fragmanı olay olay!

tarafından ker_def

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Star Tv’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’ dizisinin çekimleri Bodrum Muğla’da başlamıştı. Diziden ilk görüntüler 8 Kasım tarihinde yayınlanmıştı. İkinci fragman ise 22 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni görüntüleri bomba gibi bir yapımın geldiğini anlatmayı yetiyor.

Çekim kalitesiyle, hikayesiyle, sahneleriyle etkileyici bir iş izleyicileri bekliyor. Videodan Sefirin Kızı 2. fragmanını izleyebilirsiniz. Dizinin ne zaman başlayacağı da henüz belli olmadı.

Herkes hak ettiği yerde olacak…

İlk kez partner olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin başrol oyuncuları, Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun setteki yeni halleri büyük heyecan yaratmıştı.

Ege’nin büyüleyici atmosferinde başlayan çekimlerin renkli anları da fragmanda kendini belli ediyor.

Başrol oyuncuları ve yönetmenin setten paylaşılan ilk gün fotoğrafları beğeni topladı. Yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu (Engin Akyürek) ile Sefirin Kızı Nare’nin (Neslihan Atagül Doğulu) geçmişte yaşadıkları destansı aşkları izleyicileri mest edecek.

Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile “Sefirin Kızı” çok yakında Star’da.