Ana sayfa Dizi Fragmanları Ferhat ile Şirin 2.bölüm fragmanı; Banu ve Ferhat öpüşüyor, 2. hedefte tamam!

Ferhat ile Şirin 2.bölüm fragmanı; Banu ve Ferhat öpüşüyor, 2. hedefte tamam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını O3 Medya ile Artistanbul Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi “Ferhat ile Şirin dizisi ilk bölümü ile 22 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle buluştu.

Dizinin başrolleri Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın yer aldığı dizinin ilk bölümü büyük beğeni topladı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren dizide Leyla Tanlar ile Tolga Sarıtaş’ın öpüşme sahnesi de olay oldu.

Ferhat ile Şirin’in 2. bölümü 29 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak. 2. bölüm fragmanı paylaşıldı… Karalar konağına annesinden bir iz bulmak için planlayarak girdiği anlaşılan Ferhat, ilk olarak Şirin’i kendisine aşık etti.

Ferhat ile Şirin 2.bölüm fragmanı; Banu ve Ferhat öpüşüyor, 2. hedefte tamam! 7

Şimdi ise 2. bölümde hedef Banu… Yıllardır aşktan uzak olan Banu, Ferhat’ın çekim alanına giriyor. Ferhat, Banu ile öpüşme noktasında.. Fragmanda o anları izleyebilirsiniz. Ferhat’ı büyüten babası olarak bildiği ustası geçmişi karıştırmasını istemiyor.Ancak Ferhat’ın annesi Şehnaz,çoktan onu bir yola doğru soktu…

2. bölümde hikaye nereye gidecek merakla bekleniyor.

İşte 2. bölüm fragmanı:

Ferhat (Tolga Sarıtaş), Şirin (Leyla Tanlar) ve Banu (Cansu Dere) izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti bir arada tattırmaya geliyor.

Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın yanı sıra, kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi sevilen oyuncuların yer aldığı yılın aşk dizisi “Ferhat ile Şirin”, etkileyici hikayesi ve güçlü isimleriyle her Cuma ekranda yer alacak.