Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi, Kalk Gidelim’in yerini kaptı! Cumartesi rekabeti artık daha zor!

Gönül Dağı dizisi, Kalk Gidelim’in yerini kaptı! Cumartesi rekabeti artık daha zor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1, Gönül Dağı dizisinin cumartesi gününe gelmesiyle, 4 sezondur ekranda olan ve geçen hafta günün en çok izlenen dizisi olan Kalk Gidelim’i perşembe gününe aldı. Ancak Kalk Gidelim yerini Gönül Dağı isimli yeni diziye kaptırdı.17 Ekim Cumartesi akşamı TRT1 ekranında Gönül Dağı ilk bölümü ile başlayacak.

TRT1, önümüzdeki hafta itibariyle Kalk Gidelim dizisinin gününü değiştirdi. Dizi, bundan böyle perşembe akşamları ekrandaki yerini alacak. Gönül Dağı ise, Cumartesi akşamları TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak. Bu değişiklik Perşembe rekabetinde büyük bir değişeme yol açmayacaktır. Ancak Cumartesi rekabetinin daha da kızışacağı net…

Perşembe günleri Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor zaten reytingleri topluyor. Yeni Hayat dizisi de ayakta kalma mücadelesi veriyor. Kalk Gidelim de kendi kitlesini yeni güne taşıyacaktır.

Asıl rekabetin yaşanacağı gün ise Cumartesi olacak. Kuzey Yıldızı dizisi geçen sezonun gerisinde. Zümrüdüanka sorunlar yaşıyor. İyi Günde Kötü Günde sadece 6 bölüm dayanabildi, final kararı alındı. Çatı Katı Aşk ise Kanal D’nin sabrı sayesinde ayakta duruyor. Kalk Gidelim’in yerine gelecek olan Gönül Dağı dizisi beğeni toplar ise, Cumartesi rekabetinde bir anda öne geçebilir.

17 Ekim Cumartesi akşamı Gönül Dağı dizisinin ilk bölümü yayınlanacak. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri merakla beklenecek.

Masumlar Apartmanı ve Uyanış Büyük Selçuklu ile sürpriz çıkışlar yapan TRT1, benzer bir durumu Gönül Dağı ile yaşar ise şaşırmamak lazım.