Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisinin yayın günü ve yayın tarihi herkesi şaşkına uğrattı

Kağıt Ev dizisinin yayın günü ve yayın tarihi herkesi şaşkına uğrattı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O3 Medya imzalı yeni dizi Kağıt Ev, gümbür gümbür geliyor. Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay bulunuyor. Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan dizinin yeni fragmanı yayınlandı.

Star TV tarafından dizinin yayın günü Pazartesi olarak belirlendi… Çukur’un final yapacağı, Uyanış Büyük Selçuklu’nun büyük reytinglerle birincilikler aldığı, Maraşlı ile Yasak Elma’nın düşüşte olduğu pazartesi akşamları artık Kağıt Ev dizisini ekranda göreceksiniz.

Star TV’nin Sefirin Kızı dizisini de salı gününe aldığı ortaya çıktı. Kağıt Ev dizisinin başlaması ile birlikte dengeler değişecek. 19 Nisan Pazartesi akşamı Kağıt Ev’in ilk bölümü ekrana geliyor. Dizinin yeni fragmanı hikayenin ilgi çekeceğini anlatıyor.

Cihan ve Aylin Fırtına, oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

İşte Kağıt Ev dizisinin 19 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak ilk bölümünden yeni fragman:

OYUNCULAR

Cihan: Erdal Beşikçioğlu
Aylin: Nur Fettahoğlu
Azra: Tuvana Türkay
Gülsüm: Nihal Koldaş
Bülent: Can Nergis
Cemre: Helin Kandemir
Mert: Nejat Uygur
Çetin: Bülent Gültekin
Halil: Yaşar Üzer
Melisa: Bulut Teker
İnci: Tuğçe Aykut