Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde küskünler barışınca ne güzel oldu!

Sefirin Kızı dizisinde küskünler barışınca ne güzel oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 24 bölümü geride kaldı. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesindeki büyük değişim dikkatleri çekmeye başladı.

Minik Melek’in başına gelenler Sancar’ın aklını başına getirdi. Nare için olmadık işler yapan Sancar, artık uslandığı izlenimini veriyor. Dizinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı ve Sancar’in Gediz’e söylediği sözler de akıllara takılı kaldı: “Yarıcının oğlundan Sefirin Kızı’nı alamadın. Tamam belki benim dengim değildi. Senin dengindi. Ama bitti Gediz ağa…Her şey bitti. Ben şüphenin kurbanı oldum. Sen de kibrinin kurbanı olma.”

Sefirin Kızı dizisinde küskünler barışınca ne güzel oldu! 9

Nare için en yakın dostunu karşısına alan Sancar, artık pes etti. İzleyiciler de bu durumdan son derece memnun. Sancar ve Gediz karakterlerinin barışmasını isteyen birçok dizi hayranı, “Sancar ve Gediz sahnelerini özlemişiz” diye yorumlar yapıyor.

Dizide senaristlerin Gediz karakterini geri plana ittikleri ile ilgili eleştiriler de vardı.Hikayenin yeni gidişatı Gediz’in yeniden öne çıkacağını da anlatıyor.

Sefirin Kızı dizisinde küskünler barışınca ne güzel oldu! 10

Nare’nin yeni bölümde Sancar’a sözleri de duygu yüklü olacak: “Affetmeyi o kadar çok istedim di. Ama her seferinde uçurumu hatırladım. Bi affedebilseydim seni.”

Halise ve Nare’nin birbirlerine sarılmaları ve Halise’nin pişmanlığı da göz yaşartıcı olacak. “Hayat böyle işte” dedirtiyor bu sahneler… Kimin ne olacağı ve kimin nasıl bir durumla karşılaşacağını kim bilebilir ki…

Sefirin Kızı dizisinde küskünler barışınca ne güzel oldu! 11

Sefirin Kızı dizisinin 25. bölümünde pişmanlıklar ön plana çıkacak. İtiraflar üst üste gelecek, küskünler barışacak ve dizinin hikayesi izleyicileri daha da çok sarmaya başlayacak.

Nare’nin şu sözleri de yüreklere dokunacak: Keşke adalet yerine, merhamet dileseydim. Belki seni affetmem için bir sebep verirdi bana…

İşte 25. bölümden ilk görüntüler: