Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde şu fragmanın açıklamaya ihtiyacı var! Ey senarist ses ver!

Sefirin Kızı dizisinde şu fragmanın açıklamaya ihtiyacı var! Ey senarist ses ver!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde 27 bölüm geride kaldı. 16 Kasım akşamı yayınlanacak 28. bölümden ilk fragman yayınlandı ama izleyicilerin bir talebi var. Ey senarist, şu fragmana bir açıklama yapar mısın?

Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterinin harcanmasından çok rahatsız olan dizi hayranları, bazı ayrıntılara da fazlasıyla takılıyor. Nare ile Sancar’ın destansı aşkını haftalardır bekleyen izleyici, böyle bir destansı aşk olmamasına fazlasıyla üzüldü.

İyi kalpli ve iyilik timsali Gediz’in harcanarak kötü şeyler yapan adama dönüştürülmesine karşı duran izleyiciler, “Biz Gediz’i hep iyi olarak anacağız” diyerek de senaristlere gönderme yapıyor. Yeni bölüm fragmanında mezarın içine gömülen Sancar’a ne oldu da bu hale düştü? Neden diri diri gömüyorlar. Nare’ye ne oldu?

Sefirin Kızı hayranları meraklandı ama aynı zamanda senaryonun saçma sahnelerle dolmasını da istemiyor. Bu nedenle de Sancar’ın mezarda diri diri gömülmesine nasıl bir neden gösterileceği merak ediliyor.

Bu bir rüya da olabilir tabii ki. Ancak dizinin hayranları sosyal medyada “Lütfen bu fragmanı açıklar mısınız?” diye mesaj yolluyor. Bir izleyicinin şu sözlerine birçok dizi hayranı da katıldı:

“Sancar’ımız neden orada, lütfen Nare ve Sancar için daha fazla acı çekmeyin, acıları bizim için zor ama mutlu olacaklarını zaten biliyoruz. Her bölüm gerçekten çok iyi çünkü genellikle Engin ve Neslihan performansları harika. ”

Bu sahnenin saçma sapan bir rüya çıkması durumunda izleyici daha da fazla tepki gösterebilir. Zira birçok kişi artık eski heyecanının kalmadığını yazıyor. Sancar’ın yüzünün ne zaman güleceğini soran izleyiciler de var… “Ah be Sancar Efem seninle birlikte biz de yandık, ne zaman yüzün gülecek senin” diye mesaj bırakan dizi hayranları,28. yeni bölümü heyecanla bekliyor.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 16 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk görüntüler.