Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu’nun pantolonunu görüp de ağlanacak sahnede gülenler var!

Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu’nun pantolonunu görüp de ağlanacak sahnede gülenler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bodrum’da çekimlerine devam edilen Sefirin Kızı dizisinin izleyicilerinin dikkat çektiği bazı detaylar var ki, sosyal medyada çok konuşuluyor. Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Nare karakterine yönelik giyim tarzı eleştirileri bir süredir sıklıkla sosyal medyada yer uluyor.

Atagül’ün, dizinin ilk başından beri aynı ruju kullanmasının yanı sıra, etekleri ve özellikle de her bölüm giydiği o çizmeler gittikçe göze batmaya başladı! İzleyiciler bu durumdan öyle rahatsız ki, artık her sahnede bu detaylar gözlerine batıyor. Nare’nin çizme yerine spor ayakkabısı giymesini öneren Sefirin Kızı hayranları, neden böyle yapıldığını sorguluyor.

Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu'nun pantolonunu görüp de ağlanacak sahnede gülenler var! 8

Sadece Nare değil tabii ki, bir de Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz Işıklı’nın pantolonları var ki, evlere şenlik… Aslında Kaygılaroğlu’nun tarzını da yansıtan bir stil ile Gediz karakterini canlandırdığı görülebiliyor. Ancak dizi izleyicileri en duygusal ve ağlanacak sahnede o pantolonu görünce bir anda gülme krizi tutuyor.

Nare ve Gediz karakterlerinin giyimine yönelik yapılan bu eleştiriler artarak devam ediyor. Bir izleyici, “Şu Gediz’e doru düzgün bi pantolon verin. Her gördüğümde filmin üzücü yerinde gülüyorum” diye yorum bıraktı. Bu düşüncede olan birçok kişi de benzer bir hissiyat içinde olduklarını belirtiyor.

Sefirin Kızı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu'nun pantolonunu görüp de ağlanacak sahnede gülenler var! 9

Gediz karakterinin ilk bölümlerde çok cool takıldığına dikkat çeken dizi hayranları, “Bu berbat takım elbiseler, o renk nedir? Arada kot falan giydirin, gülmemek elde değil” diyerek yapım ekibine mesajlarını ulaştırmaya çaba harcıyor.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 16 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk görüntüler.